FACEBOOK
Sıradışı Ülke Tv - 6 Ocak 2015 - Ömer Özkaya

Açıklama : Turgay Güler moderatörlüğünde ekrana gelen bir ekran klasiği Sıradışı'nda konuk Araştırmacı - Yazar Ömer Özkaya ile birlikte birçok konuya değiniliyor.


Etiketler : 6 Ocak 2015 Salı Turgay Güler Ömer Özkaya Sıradışı 06.01.2015 Sıradışı Son Bölüm Sıradışı Yeni Bölüm izle7 sıradışı


Kategori : Sıradışı



Bu Bölüme Yorum Yap
Yorumlar
Ad : Yeliz
Tarih : 06.01.2015

İzlenilmesi gereken bir program... Bayanların çalışma hakkı vardır olmalıda...(ben bir erkek olsam eşimin çalişmasına izin vermezdim )...Çünkü (anneler çocuklarıyla yeteri kadar ilgilenemiyorlar).Ömer Özkaya abimiz çok dogru söylüyor...avrupada ırkçılık almış başını gidiyor. Alışmışlıklar degiştirilmek içnddir bence(kötü alişkanlıklar).Turgay abi 40 yaşında hiç görünmüyorsun maşallah...Allah yar ve yardımcımız olsun.

Ad : mahmut
Tarih : 06.01.2015

turgay abi ömer hocayı tvye çok az çıkarıyorsunuz stratejist bakış açısına millet olarak çok ihtiyacımız var büyük resim diyip duruyoruz ama bu işi çok iyi anlatan ömer hoca ve yusuf kaplanı az görüyoruz ne olur sık sık tvye çıkarın hocalarımızı

Ad : Nermin Önbaş
Tarih : 31.01.2015

Selam Ömer Özkaya harika analizler yapıyor sık sık dinlemek isteriz.

Ad : ilker
Tarih : 03.03.2015

ülkemın vatansever insanları

Bu site Ülke Tv kanalında yayınlanan Sıradışı Programının resmi internet sitesi değildir. Ayrıca Turgay Güler ile hiçbir bağlantısı bulunmamaktadır. Siz değerli ziyaretçilerin izleyemediğiniz bölümleri takip edebilmeniz için hizmet vermektedir.

Ana Sayfa | Güncel Videolar | En Çok İzlenenler | Karışık Videolar | Bize Ulaşın | Turgay Güler |

Sıradışı Programı