FACEBOOK
Sıradışı Ülke Tv - 21 Ocak 2015 - Tamer Karadağlı

Açıklama : Turgay Güler moderatörlüğünde Ülke TV'de ekrana gelen Sıradışı programının bu bölümdeki konuğu Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında söylediği sözlerle gündeme gelen ünlü oyuncu Tamer Karadağlı oldu.


Etiketler : 21 Ocak 2015 Çarşamba Turgay Güler Tamer Karadağlı Sıradışı 21.01.2015 Sıradışı Son Bölüm Sıradışı Yeni Bölüm izle7 sıradışı


Kategori : Sıradışı



Bu Bölüme Yorum Yap
Yorumlar
Ad : Hüseyin Baykal
Tarih : 21.01.2015

ikinizde çok zeki,çok dürüst ve haklısınız..güzel memleketim turgay bey gibi gazetecilerle,Tamer bey gibi sanatçılarla muasır medeniyet seviyesine ulaşacaktır..ikisine de en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Ad : Burhan Akgunduz
Tarih : 24.01.2015

Tamer Karadaglinin bazilari gibi ulkesine dusman olduna inanmiyom. Belki Ak partiyi sevmeye bilir ama ulkesini sevdigne inaniyorum. Ama demeki tasfirin erkekleri de korkarmis, hemde baya baya haha

Ad : kadir tura
Tarih : 21.01.2015

s.a tamer karadagli madem bir projesi engellenmedide neden böyle bir laf sarfetti sancisi olmayanin böyle bir laf etmesinin manasi ne

Ad : CELİL ATLIĞ
Tarih : 22.01.2015

Tamer bey şu soruya cevap verin sanat camiasının %90 neden sol görüşlü veya solcu görünmek zorunda kaldı korkudan olmasın.

Ad : AYDINKAL
Tarih : 22.01.2015

Ben de Türkiyedeki sanatçılardan korkuyorum. Çoğu müsteşrik oldukları için halkımıza sürekli zarar veriyorlar. Bir çok gennç bu sanatçıları örnek alıyor. 1 tane iyi örnek olanı var mı? adamgibi adam olan imanı tam olan müslüman gibi yaşayan. Olanı zaten bu kulvarda değil. Önce sanatçılar kendilerini düzeltsinler halkı batılılaştırmaya çalışmasınlar. Kendileri halk olsunlar ki örnek alınsınlar.

Ad : serdar ali kavgacı
Tarih : 22.01.2015

Tamer efendi sen git kumda oyna çöp batmasın senden siyasetçi olmaz ama çoook iyi politikacı olur sen oyunculuğunu burdada yapmışsın senin oynadığın veya oynayacağın hiç bir dizi veya filmi seyretmiyorum seyretmeyeceğim yaradan islah etsin zalimin bir hesabı varsa mazlumun Allah'ı var

Ad : efe atmaca
Tarih : 27.01.2015

tamer karadağLı hakLı. CHP iktidar oLsa ben de çok korkardım, hatta iktidar oLma ihtimaLi biLe beni korkuturdu. çünkü müsLümanım.

Bu site Ülke Tv kanalında yayınlanan Sıradışı Programının resmi internet sitesi değildir. Ayrıca Turgay Güler ile hiçbir bağlantısı bulunmamaktadır. Siz değerli ziyaretçilerin izleyemediğiniz bölümleri takip edebilmeniz için hizmet vermektedir.

Ana Sayfa | Güncel Videolar | En Çok İzlenenler | Karışık Videolar | Bize Ulaşın | Turgay Güler |

Sıradışı Programı