FACEBOOK
Sıradışı Ülke Tv - 9 Şubat 2015 - M. Fatih Çıtlak

Açıklama : Sıradışı bu bölüm Yazar Mehmed Fatih Çıtlak’ı ağırladı. Programda, tasavvuf konusu ele alındı


Etiketler : 9 Şubat 2015 Pazartesi Turgay Güler M. Fatih Çıtlak Sıradışı 09.02.2015 Sıradışı Son Bölüm Sıradışı Yeni Bölüm izle7 sıradışı


Kategori : Sıradışı



Bu Bölüme Yorum Yap
Yorumlar
Ad : Murat
Tarih : 10.02.2015

yav arkadaş bu zikir meselesin de Turgay ... yeme yerinde dur diyesim var. arkadaş bilmezsin ne maca hizmet konuşursun. BU DİNDE USULLER VARDIR. PEKİ NASIL OLUYOR DA BİR NAMAZIN 27 DEREECE HASENATI OLUYOR. BURADA USULLER VARDIR U S U L

Ad : sumeyye
Tarih : 10.02.2015

turgay bey tasavvuftan hiçbirşey anlamadığınız gibi tasavvufu yaşamayan birini çağırmış tasavvuf konuşuyorsunuz. Tasavvuf kitaptan okuduklarınızı anlatmakla anlaşılamaz yaşayan birine sorun bari rabıtayı rabıta yapana, 40.000 tesbihi de kaç saatte çekildiğini çekene sorun.. bizde sizi aklı başında biri sanıyorduk.. üstü kapalı konuşmalarınız rabıta yapanlarıda tesbihini çekenleride rahatsız ediyor resmen saçmalamışsınız..

Ad : sumeyye
Tarih : 10.02.2015

yayınlamayın mailimi siz okuyun yeter Turgay Güler bey

Ad : yıh yıh
Tarih : 14.02.2015

Sayfanın en altında Turgay gülerle alakamız yoktur diye yorum var turgay bey diyorsunuz :D Bu site Ülke Tv kanalında yayınlanan Sıradışı Programının resmi internet sitesi değildir. Ayrıca Turgay Güler ile hiçbir bağlantısı bulunmamaktadır. Siz değerli ziyaretçilerin izleyemediğiniz bölümleri takip edebilmeniz için hizmet vermektedir.

Ad : serpil
Tarih : 23.02.2015

FatiH çıtlak bir duayendir.onu tanıyan bilir .yüzlerce videosunu izlemis ve okumus biri olarak biri cıkıpta 40bin tespihat çekene sorun demesine ağlamak istiyorum.bu işler ne kadar tespihat cekmeklemi oluyor.dudak söylüyor 40bin ama gönül ne alemde kim bilir.

Bu site Ülke Tv kanalında yayınlanan Sıradışı Programının resmi internet sitesi değildir. Ayrıca Turgay Güler ile hiçbir bağlantısı bulunmamaktadır. Siz değerli ziyaretçilerin izleyemediğiniz bölümleri takip edebilmeniz için hizmet vermektedir.

Ana Sayfa | Güncel Videolar | En Çok İzlenenler | Karışık Videolar | Bize Ulaşın | Turgay Güler |

Sıradışı Programı