FACEBOOK
Sıradışı Ülke Tv - 16 Şubat 2015 - Fatih Çıtlak, Sufi Devran Ekibi

Açıklama : Turgay Güler moderatörlüğünde ekrana gelen Sıradışı programı bu bölüm Fatih Çıtlak'ı ve Sufi Devran ekibini ağırladı.


Etiketler : 16 Şubat 2015 Pazartesi Turgay Güler Fatih Çıtlak Sufi Devran Ekibi Sıradışı 16.02.2015 Sıradışı Son Bölüm Sıradışı Yeni Bölüm izle7 sıradışı


Kategori : Sıradışı



Bu Bölüme Yorum Yap
Yorumlar
Ad : Yıldız yanıkkaya
Tarih : 18.02.2015

Lezzetı ınsallah Turgay bey de tatmıştır. Gönüllerımız şad oldu. Allah sıze de nasıp etsın. Son dakıkalardakı bır cekımde tevafüken harıkaydı. (sahneye yerlestırılmıs hilalin ıcındekı Turgay bey'in Görüntüsünü kastedıyorum)

Ad : engin
Tarih : 17.02.2015

Tasavvuf adına ilmi ve manevi samimi muhteşem bir program izledik...

Ad : nursena tuzsuz
Tarih : 16.02.2015

Allah razı olsun çok güzel ve bir okadarda kaliteli bir program izledik.

Ad : muharrem DANIŞ
Tarih : 17.02.2015

Proğramınızı çok beğendim,kalite ve insanlara faydalı olacağına inanıyorum,bu tür proğramlara yer vermenizi saygılarımla arz ederim, İnsanların ALLAHın adını duyması anması zikretmesi kadar güzel birşey olamaz,Allah 'a yaklaştıkça daha güzel yaşantıları olacağına inanıyorum,,

Bu site Ülke Tv kanalında yayınlanan Sıradışı Programının resmi internet sitesi değildir. Ayrıca Turgay Güler ile hiçbir bağlantısı bulunmamaktadır. Siz değerli ziyaretçilerin izleyemediğiniz bölümleri takip edebilmeniz için hizmet vermektedir.

Ana Sayfa | Güncel Videolar | En Çok İzlenenler | Karışık Videolar | Bize Ulaşın | Turgay Güler |

Sıradışı Programı