FACEBOOK
Sıradışı Ülke Tv - 25 Mayıs 2015 - Prof Ebubekir Sofuoğlu, Müfit Yüksel, Taha Dağlı

Açıklama : Turgay Güler moderatörlüğünde ekrana gelen Sıradışı programında stüdyo konukları Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu, Müfit Yüksel ve Taha Dağlı ile birlikte seçimlerdeki kirli ittifak konuşuldu.


Etiketler : Sıradışı 25 Mayıs 2015 Pazartesi Turgay Güler Prof Ebubekir Sofuoğlu Müfit Yüksel Taha Dağlı Sıradışı 25.05.2015 Sıradışı Son Bölüm Sıradışı Yeni Bölüm izle7 Sıradışı


Kategori : Sıradışı



Bu Bölüme Yorum Yap
Yorumlar
Ad : Murat Gurcan
Tarih : 25.05.2015

Bu program hakikaten mukemmel konuklariyla Turkiyeye yararli bir programdir, Sagol Turgay Kardesim

Ad : polat
Tarih : 26.05.2015

ali bulaç müslüman değildir

Ad : ferdi çevik
Tarih : 26.05.2015

Bizim buğzettiklerimizi siz sozlerinizle haykirdiniz,bizler korkaklik yaparken siz tehditlere meydan okudunuz,bizler nefislerimizin pesinde kosarken siz davaya sahip ciktiniz,bizler dunyaya tamah ederken siz alemlerin Rabbine hizmetkar oldunuz,adaleti ayakta tuttunuz,ümmetin ve dunyanin mazlumlarina sahip ciktiniz,cunku siz Allaha verdiginiz soze sadik kalmak ve nankorluk etmemek istediniz.Allah gayretinizi tamama erdirsin.

Ad : yunus emre aytaç
Tarih : 07.06.2015

ömer özkaya abimizi daha cok görmek ıstıyoruz sızın programlarınızda çok teşekkürler turgay abi çok degerlisin bu milletın için gercekten kaanal 7 camiyasına da sonsuz tesekkur ederız Aytaç ailesi

Bu site Ülke Tv kanalında yayınlanan Sıradışı Programının resmi internet sitesi değildir. Ayrıca Turgay Güler ile hiçbir bağlantısı bulunmamaktadır. Siz değerli ziyaretçilerin izleyemediğiniz bölümleri takip edebilmeniz için hizmet vermektedir.

Ana Sayfa | Güncel Videolar | En Çok İzlenenler | Karışık Videolar | Bize Ulaşın | Turgay Güler |

Sıradışı Programı