FACEBOOK
Sıradışı Tarih Ülke Tv - 26 Haziran 2015 - Prof. Dr. Mehmet Çelik

Açıklama : Turgay Güler'in yönettiği ve Prof. Dr. Mehmet Çelik’in konuşmacı olarak katıldığı Sıradışı Tarih'te bu bölüm Suriye sınırımızda yaşanan olaylar konuşuldu.


Etiketler : Sıradışı Tarih 26 Haziran 2015 Cuma Turgay Güler Prof. Dr. Mehmet Çelik Sıradışı Tarih 26.06.2015 Sıradışı Tarih Son Bölüm Sıradışı Tarih Yeni Bölüm izle7 Sıradışı Tarih Sıradışı Tarih 26 Haziran


Kategori : Sıradışı Tarih



Bu Bölüme Yorum Yap
Yorumlar
Ad : mehmet emin köse
Tarih : 26.06.2015

hakikatleri çok güzel anlatıyorsun biraz sinirlenmeden sakin anlatsan daha iyi olacak kıral adamsın bu pırogram için söylemiyorum burada sakinsiniz tüm pırogramlarını kaçırmamaya çalışıyorum ALLAH uzun ömür versin

Ad : zekeriya taşoğlu
Tarih : 26.06.2015

sayın mehmet hocam sizden allah rızası için gençliğin kurtarılması içim milli eğitim bakanı olmanızı arzu ediyorum saygılarımı sunuyorum .

Ad : anadolu
Tarih : 27.06.2015

allah razı olsun sizden arkadaş çok yerinde söyledi milli eğitim bakanı olsanız bu ülkede cehalet kalmaz.

Ad : alper taş
Tarih : 27.06.2015

harikulade bır programdı.. hakıkaten tek kelımeyle muhtesemdı.. hocam cok cok cok sağolun.. bu vatan haılerı vatanını satmak ıcın sanıye dusunmez..

Ad : Huseyin Lekesiz
Tarih : 30.06.2015

Hollanda da son 25 yildir yasiyorum lise egitimimi Tr aldim ve sunu soyleyeyim tarihimi degerli hocamdan ogrendim yillarca okutulan tarihimiz diye bizi hep uyuttular. Tayyip beyle buralarda dik durmayi ogrendik onunla agliyor onunla genis ufuklara bakiyorum Rabbim onu bu islam milletine bagislasi ve korusun degerli hocamin ellerinden opuyorum her programini izliyorum bu milletin Mehmed hocamlara ihtiyaci var . olumune Tayyip beyin arkasindayim.. hocam sayesinde hem dinimin degerlerini hemde karsi dinler hakkinda bilgilendim Eger mumkunse hocamin butun kitaplarini almak istiyorum nasil buraya alabilirim.. saygilar sunuyorum

Ad : Ali Temur
Tarih : 14.09.2015

Gereken tarih budur, bunları bilmek ve gençlere anlatmak acilen gerekli...vatani , vicdani, islami, Hayati. . hocama uzun ömürler diliyorum..

Bu site Ülke Tv kanalında yayınlanan Sıradışı Programının resmi internet sitesi değildir. Ayrıca Turgay Güler ile hiçbir bağlantısı bulunmamaktadır. Siz değerli ziyaretçilerin izleyemediğiniz bölümleri takip edebilmeniz için hizmet vermektedir.

Ana Sayfa | Güncel Videolar | En Çok İzlenenler | Karışık Videolar | Bize Ulaşın | Turgay Güler |

Sıradışı Programı