FACEBOOK
Sıradışı Ülke Tv - 30 Haziran 2015 - Ahmet Taşgetiren

Açıklama : Sıradışı programında Turgay Güler'in konuğu Star Gazetesi Yazarı Ahmet Taşgetiren oldu. Taşgetiren, Meclis Başkanı seçimi ve koalisyon ihtimalleri başta olmak üzere ülkenin siyasi gündemini değerlendirdi.


Etiketler : Sıradışı 30 Haziran 2015 Salı Turgay Güler Ahmet Taşgetiren Sıradışı 30.06.2015 Sıradışı Son Bölüm Sıradışı Yeni Bölüm izle7 Sıradışı Sıradışı 30 Haziran


Kategori : Sıradışı



Bu Bölüme Yorum Yap
Yorumlar
Ad : Doktor
Tarih : 30.06.2015

Ben bir Dr olarak diyorum ki Güneydoğu hakkında dediğiniz olumsuz sözlerin çoğu yanlış(reklamdan önce dedikleriniz gibi,saat 22.37) ve bunlar kürtlerin arasına fitne fesat koymaya çalışan hüda-par ve kürt düşmanlığı zihniyetidir. dindar insanların çoğu HDPye oy verdi ve Hür iradesiyle HDPye oy verdi.istisnalar kaideyi bozmaz.ilkokul 3'ten beri Namaz kılan, oruç tutan ve Siirtte Doktor olarak görev yapan biri olarak söylüyorum

Ad : Doktor
Tarih : 30.06.2015

Eminim ki o baş örtülü fotoğraf fotomontajdır. Eğer fotomontajsa bu iftirayı nasıl ederseniz. Diyelim ki fotomontaj değil nereden belli o kişilerin bir cemaatin zihniyetini yansıttığı, o zaman yine iftira oluyor.Eğer gerçekse belki de cemaat düşmanları bunu yapmıştır ve bu iftiraya ortak oluyorsunuz... Bir insanın zina yaptığını bile görsek 3 kez gözlerimizi ovuşturmamız gerekir, Lütfen iftiralara bu kadar kolay şekilde alet olmayalım. emin değilsek bunun haberini yapmayalım Allah'a havale edelim.

Ad : helvacı
Tarih : 01.07.2015

kendisini Müslüman adleden bir kürdün ataist bir partiye oy vermesi hz muhamede hakarettir

Bu site Ülke Tv kanalında yayınlanan Sıradışı Programının resmi internet sitesi değildir. Ayrıca Turgay Güler ile hiçbir bağlantısı bulunmamaktadır. Siz değerli ziyaretçilerin izleyemediğiniz bölümleri takip edebilmeniz için hizmet vermektedir.

Ana Sayfa | Güncel Videolar | En Çok İzlenenler | Karışık Videolar | Bize Ulaşın | Turgay Güler |

Sıradışı Programı