FACEBOOK
Sıradışı Ülke Tv - 12 Ekim 2015 – Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu, Yusuf Kaplan, Kayhan Uygur

Açıklama : Turgay Güler’in hazırlayıp sunduğu Sıradışı'nda programında Gazeteci-Yazar Yusuf Kaplan, Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu ve Akşam Gazetesi Yazarı Kayhan Uygur ile birlikte Ankara’da yaşanan terör saldırısı konuşuldu.


Etiketler : Sıradışı 12 Ekim 2015 Pazartesi Turgay Güler Ebubekir Sofuoğlu Yusuf Kaplan Kayhan Uygur Sıradışı 12.10.2015 Sıradışı Son Bölüm Sıradışı Yeni Bölüm izle7 Sıradışı Sıradışı 12 Ekim


Kategori : Sıradışı



Bu Bölüme Yorum Yap
Yorumlar
Ad : aynur ibiloglu
Tarih : 12.10.2015

Hayırlı akşamlar turgay bey bu güzel vatanimizda hergün terör olayları olurken ve bunların tek sorumlusu hdpliler ve selahattin demirtastir neden bu terör partisi kapatilmiyor neden susturulamiyor bunlar teşekkür ederim şimdiden almanyadan selamlar..aynur ibiloglu

Ad : hasan görmüş
Tarih : 12.10.2015

benim özetim şu , kılıçtaroğlu - davutoğlu görüşmesinden sonra kılıçtaroğlu "Türkiye Suriyeden uzak durmalı" anlamına yakın bir yorumu var. meğalen PYD 'ye zorluk çıkarmayan bir konum tarif ediyor.yani Suriyeden koca bir ısırık alma hakkı bizim değil onların diyor bence. ve hatta tüm çekişme 1 kasım sonrasında kualisyon isteğinin nedeni bu konudaki CHP freni. yoksa bana göre güçleri bişiylere yetmez inşallah başka.

Ad : Özden Aydın
Tarih : 14.10.2015

Yakın tarihi bilmeden ahkam kesmeyin. Kripto Fetullah Gülen'in dedesi gizli Yahudi Şükrü paşa, Edirne'yi işgal ettiren Şabataycı bir haindir.

Bu site Ülke Tv kanalında yayınlanan Sıradışı Programının resmi internet sitesi değildir. Ayrıca Turgay Güler ile hiçbir bağlantısı bulunmamaktadır. Siz değerli ziyaretçilerin izleyemediğiniz bölümleri takip edebilmeniz için hizmet vermektedir.

Ana Sayfa | Güncel Videolar | En Çok İzlenenler | Karışık Videolar | Bize Ulaşın | Turgay Güler |

Sıradışı Programı