FACEBOOK

Açıklama :


Etiketler :


Kategori :



Bu Bölüme Yorum Yap
Yorumlar
Ad : NEVİN YAZICI
Tarih : 12.11.2015

Turgay Güler in programlarında araştırmalarınız , harita okumalarınız ve yorumlarınızı ilgiyle izliyordum. Umarım daha cok izleyici kitlesi ile programızı basarı çitasını yukseltırsınız. Hayırlı olsun.

Ad : ibrahim güler
Tarih : 15.11.2015

ömer kardeşimizi tebrik ediyorum, muratçeşme mahallasi, sakinlerindenim .ülke tv kendisine bu fırsatı tanıdığı için teşekkür ediyorum, başarılı programlarının devamını bekliyorum,programını paylaşıyorum,tüm müslüman kardeşlerimizin uyanmasına vesele olmasını temenni ediyorum,ALLAH yar ve yardımcınız olsun ALLAHA EMANET OLUN

Ad : Haydi Bismillah
Tarih : 09.11.2015

Nihayet Ömer ağabeyimizin kendi programı oldu. Sıradışında iyiydi, lakin başka konuklar olunca konudan konuya değişiyordu ve ana konusunda sapma oluyordu. Ömer bey'i buradan tebrik ediyorum, çok konukları olduğu halde programın ana konusuna/sorusuna dönebiliyor. Turgay Güler bey sayesinde bu önemli zatı tanıdık. Allah hepinizden razı olsun. Gelecek nesillere aktarılması gereken bir çok konular var ve sizler vesile oldunuz. Haydi "bismillah" diyerek başlayalım.

Bu site Ülke Tv kanalında yayınlanan Sıradışı Programının resmi internet sitesi değildir. Ayrıca Turgay Güler ile hiçbir bağlantısı bulunmamaktadır. Siz değerli ziyaretçilerin izleyemediğiniz bölümleri takip edebilmeniz için hizmet vermektedir.

Ana Sayfa | Güncel Videolar | En Çok İzlenenler | Karışık Videolar | Bize Ulaşın | Turgay Güler |

Sıradışı Programı