FACEBOOK
Sıradışı Tarih Ülke Tv - 20 Kasım 2015 - Prof. Dr. Mehmet Çelik



Bu Bölüme Yorum Yap
Yorumlar
Ad : Hüsniye ovalioglu ozsavas
Tarih : 21.11.2015

Sayin Güler; sıradışı programınızı zevkle ve ilgiyle izliyoruz, özellikle M. Çelik hocayla olan programlariniz.ancak ricamiz bu değerli programlari tekrar vermeniz! Teşekkür ediyorum saygilar. ..

Ad : FUAT AKTAR
Tarih : 22.11.2015

Selamlar mehmet hocam ve turgay bey. Bir kaç yıldır sizin programinizin takipcisiyim. Tüm samimiyet ve içtenligimle, bir kürt insanı olarak sizinle ve programınızla iftihar ederek izliyorum. Ben sizin gözünüzle anadolu coğrafyasına baktığım vakit kendimi bu cennet vatanımızın gerçek bir varisi, hem hamisi hemde banisi olarak hissediyor ve görüyorum. Tek serzenişim şu, Allah şu topraklardaki ırkçı Türkleri ve ırkçı Kürtleri kahru perişan etsinki, benim gibi masum Kürtler ve masum Türkler selametle bu vatanda yaşayabilsinler. Sevgi ve saygılarımla. Fuat Aktar

Ad : arzu ağcaabat
Tarih : 20.11.2015

SEVGİLİ MEHMET HOCAM VE TURGAY BEY BEN BİR ŞEYİ HİÇ ANLAMADIM BEN ALEVİYİM BENİM BİLDİĞİM VE ANLADIĞIM KADARIYLA BİZİM KUR AN A VE ONUN KANUNLARINA SAHİP ÇIKMAMIZ GEREKMİYORMU NEDEN BUNU ÇOCUKLUĞUMDA HİÇ YAŞATMADILAR EVİMİZDE ALLAH İLE İLGİLİ VEYA PEYGAMBERLERİMİZ HAKKINDA KONUŞULMUYOR BEN SORUMUN CEVABINI BULAMADIM HZ.ALİ NAMAZ DA ÖLDÜRÜLMÜŞ ANLADIM BİZİM BU DURUMDA NAMAZA SAHİP ÇIKANLARIN ÖN SAFLARDA OLAMAMIZ GEREKMEZMİ NE YANİ HZ.ALİ BANYA YAPARKEN ÖLDÜRSEYDİ BANYOMU YAPMAYACAKTIK BÖYLE MANTIK OLAMAZ.

Ad : ahmet demir
Tarih : 22.11.2015

15 saniye baktım gözlerim yaşla doldu haydi bu alçaklar insan değil bizim ülkemizde bananeya ölürse ölsün diyenler nedir elhamdulülla müslümanım lakin gavur gibi yaşarım.ya kafanız basmıyormu öyle bir zaman gelirki bu çocuk sizin çocuğunuzda olabilir iş işten geçmeden bu kafayı değiştirin bugün biz ağlıyoruz yarın sizde ağlarsınız.

Ad : fevzi alıcı
Tarih : 04.01.2016

İnsan izlerken samimiyeti hakkaniyeti görüyor vatanın sizler gibi vatan evladına ihtiyacı olduğunu bu programıları izlerken anlıyorum Allah sizler gibi vatan evladlarını korusun ve vatanımda yaşayan bütün insanların da bu programları Allah izlemesini nasip etsin ki bir şeyleri şey dedim Mehmet hoca gibi :-)lafın kısası vatanını anlarsın

Bu site Ülke Tv kanalında yayınlanan Sıradışı Programının resmi internet sitesi değildir. Ayrıca Turgay Güler ile hiçbir bağlantısı bulunmamaktadır. Siz değerli ziyaretçilerin izleyemediğiniz bölümleri takip edebilmeniz için hizmet vermektedir.

Ana Sayfa | Güncel Videolar | En Çok İzlenenler | Karışık Videolar | Bize Ulaşın | Turgay Güler |

Sıradışı Programı