FACEBOOK
Sıradışı Ülke Tv - 7 Mart 2016 - Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu, Ömer Özkaya

Açıklama : Turgay Güler'in sunduğu 'Sıradışı programının bu bölümdeki konukları Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu ve Stratejist Ömer Özkaya oldu. Programda Müslüman coğrafyasının hedefte olma nedenleri ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Afrika temasları konuşuldu.


Etiketler : Sıradışı 7 Mart 2016 Pazartesi Turgay Güler Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu Ömer Özkaya Sıradışı 07.03.2016 Sıradışı Son Bölüm Sıradışı Yeni Bölüm izle7 Sıradışı Tarih Sıradışı 7 Mart


Kategori : Sıradışı



Bu Bölüme Yorum Yap
Yorumlar
Ad : Selim Demirhan
Tarih : 07.03.2016

Iyi aksamlar dilerim öncelikle Iki sorum var sizlere 1- ikinci dünya savasinda biz türkiyeyi niye dahil edemediler. 2- iki savas görmüs bu avrupa nasil oluyorda hala ve yine birbirleriyle sanki hicbirsey olmamis gibi yasayabiliyorlar ve ticaret yapabiliyorlar. Bunu aciklarmisiniz. Bilhassa almanya fransa ile cok feci düsmandilar ve ayni sekilde almanya ingilterede ayni sekilde.

Ad : Nermin Aydın Öbaş
Tarih : 09.03.2016

Selamlar izlemeyi çok sevdiğim 3 değerli kişi Turgay Güler'Ebubekir Sofuoğlu Ömer Özkaya MUHTEŞEMSİNİZ SAYGILARIMLA...

Bu site Ülke Tv kanalında yayınlanan Sıradışı Programının resmi internet sitesi değildir. Ayrıca Turgay Güler ile hiçbir bağlantısı bulunmamaktadır. Siz değerli ziyaretçilerin izleyemediğiniz bölümleri takip edebilmeniz için hizmet vermektedir.

Ana Sayfa | Güncel Videolar | En Çok İzlenenler | Karışık Videolar | Bize Ulaşın | Turgay Güler |

Sıradışı Programı