FACEBOOK
En Sıradışı Ülke Tv – 14 Temmuz 2016 - Ahmet Kekeç , Hasan Öztürk, Yusuf Ziya Cömert, Salih Tuna

Açıklama : Turgay Güler'in sunduğu, Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Gazeteciler Ahmet Kekeç ve Salih Tuna'nın yorumlarıyla eşlik ettiği En Sıradışı'nın bu bölümünde medyadaki algı operasyonları ve terörle mücadele konuşuldu.


Etiketler : En Sıradışı 14 Temmuz 2016 Salı Turgay Güler Ahmet Kekeç Hasan Öztürk Yusuf Ziya Cömert Salih Tuna En Sıradışı 14.07.2016 En Sıradışı Son Bölüm En Sıradışı Yeni Bölüm izle7 En Sıradışı En Sıradışı 14 Temmuz


Kategori : En Sıradışı



Bu Bölüme Yorum Yap
Yorumlar
Ad : Ahmet güler
Tarih : 22.07.2016

Turgay bey çok önemli noktalara temas ediyorsunuz fakat lütfen sonunu getirin eğer edemezseniz sizinde vebaliniz var sizde biliyorsunuz ki İBB de 300 değil 3000 den fazla fetocü var hem de en üst düzeyde gen.sekr.daire bsk.mudur mud.yrd. m.b un altındaki adamların çoğu fetocü ben bir milli görüş cu olarak içim yanıyor ama biz bunları kendı eşlerimizle besledik.baari şimdi gereğini yapalım ayrıca onurlu durusunuzuda tebrik ediyorum.

Ad : salih coşkun
Tarih : 21.07.2016

Bizim silahımız dualarimizizdir ve Allahın sevgili kullardir

Ad : Dursun Ali koç
Tarih : 18.07.2016

Sayın Turgay bey s.a O. Meclis binasındaki bombalı yerlerin tadilatı. Yapılmasın demokrasi müzesi olarak kalsın Öğrencilere ders olarak gösterilsin

Ad : Cetin incekara
Tarih : 22.07.2016

Belediyeler yillarcafetoya yardim etti simdi sira halka geldi

Bu site Ülke Tv kanalında yayınlanan Sıradışı Programının resmi internet sitesi değildir. Ayrıca Turgay Güler ile hiçbir bağlantısı bulunmamaktadır. Siz değerli ziyaretçilerin izleyemediğiniz bölümleri takip edebilmeniz için hizmet vermektedir.

Ana Sayfa | Güncel Videolar | En Çok İzlenenler | Karışık Videolar | Bize Ulaşın | Turgay Güler |

Sıradışı Programı