FACEBOOK
Sıradışı Ülke Tv - 26 Temmuz 2016 – Berat Albayrak

Açıklama : Turgay Güler'in sunduğu Sıradışı'nın özel olarak yayınlanan bu bölümünde Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak konuk oldu. Programda 15 Temmuz darbe girişiminin ayrıntıları değerlendirildi.


Etiketler : Sıradışı 26 Temmuz 2016 Salı Turgay Güler Berat Albayak Sıradışı 26.07.2016 Sıradışı Son Bölüm Sıradışı Yeni Bölüm izle7 Sıradışı Sıradışı 26 Temmuz


Kategori : Sıradışı



Bu Bölüme Yorum Yap
Yorumlar
Ad : dilber bilgin
Tarih : 28.07.2016

Bu konu ile ilgili Berat Beyin kaçıncı programı bilmiyorum ama hakikaten programın adına yakışır şekilde sıradışı konuların konuşulduğu, aynı soruların ısıtılıp tekrar sorulmadığı tek program olmuş. Tebrik ediyorum Turgay Beyi. ( Bu arada Turgay Beyin Sıradışı Üçlemesini herkese tavsiye ederim. :) )

Ad : Davut Okay
Tarih : 05.10.2016

Ülke.tv seyrediyorum cok güzel ülke yararIna calIsIyorsunuz tesekürler ederim. Cami imamInI iki bayan bir erkek gelip hocayI derbedip camlarI kIrIyorlar. O. Hayin serefsiz insanlar bonbalardan ratsIz olmuyorlar ezen sesinden ratsIz oluyorlar .bizim müslüman alemi neden o hayinlere tavIrlarInI gösdetmiyorlar müslümanlar bana deymeyen Yilan bin yasayIn diyorlar Nazaman kafalarIna bonba düsünce uyanyiyorlar ülke icin tanklarIn önüne atIyor bu alcak ve serefsiz insan bonba sesinden ratsIz deyilde. Ezan sesinden ratsIz gahbe insan insan demeye utanIyorum. .yozgat sarikaya davut okay.

Bu site Ülke Tv kanalında yayınlanan Sıradışı Programının resmi internet sitesi değildir. Ayrıca Turgay Güler ile hiçbir bağlantısı bulunmamaktadır. Siz değerli ziyaretçilerin izleyemediğiniz bölümleri takip edebilmeniz için hizmet vermektedir.

Ana Sayfa | Güncel Videolar | En Çok İzlenenler | Karışık Videolar | Bize Ulaşın | Turgay Güler |

Sıradışı Programı