FACEBOOK
En Sıradışı Ülke Tv – 28 Temmuz 2016 - Ahmet Kekeç , Hasan Öztürk, Yusuf Ziya Cömert, Salih Tuna

Açıklama : Turgay Güler'in sunduğu Sıradışı'na, Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Gazeteciler Ahmet Kekeç, Yusuf Ziya Cömert, Salih Tuna ve Siyasetçi Savcı Sayan konuk oldu.


Etiketler : En Sıradışı 28 Temmuz 2016 Perşembe Turgay Güler Ahmet Kekeç Hasan Öztürk Yusuf Ziya Cömert Salih Tuna En Sıradışı 28.07.2016 En Sıradışı Son Bölüm En Sıradışı Yeni Bölüm izle7 En Sıradışı En Sıradışı 28 Temmuz


Kategori : En Sıradışı



Bu Bölüme Yorum Yap
Yorumlar
Ad : Ömer Murat etimesgut ankara
Tarih : 29.07.2016

Turgay bey sizin gibi vatan severleri dikkatle ve beğeniyle izliyoruz benim dikkatimi çeken darbe gecesi olan generallerin ve kuvvet komutanların çoğunun bir düğüne gitmesi bir tesadüf mü yoksa o düğünde o komutanları oraya toplamak önceden planlanmış bir tuzakmı ?saygılar.

Ad : Sadik Yıldırım
Tarih : 30.07.2016

Fetö denen manyağin az önce salakca şeyler yaptığı video 3.5 yaşındaki oglumla birlikte izledik oğlumun hemen dikkatini çekti ve baba bu adam ne yapıyor dedi bende dedim ki oglum bu deli deli diye cevap verdim oglum da bana evet bu deli diye karşılık verdi.

Ad : Şahsine çapcı
Tarih : 30.07.2016

Bayıldım gülmekten fetoşun videosunu sayfanızda göremedim nnasıl bulurum herkesin görmesi lazım

Ad : Ma. Ayata
Tarih : 30.07.2016

Abi:erhan çelik TRT 1 ana haber bültenini sunacak mis hemde astronomik rakamlar la ifade ediliyor bunun aslı varmi can Dündar methiyeler düzen bu insanın bizim vergilerimizle maaş alacak devlet kanalında görev yapmasına bir vatan sever bir yurttaş olarak hakkımı helal etmiyorum.bunu lütfen proraminizda dillendirin. Saygılar.

Ad : Sedat akvulut
Tarih : 30.07.2016

Lutfen abi bulent arinc meselesini derinlestirin ayrica meral aksener icin de bir kac laf deyin turgay abi senin canini yerem ben lutfen bulent arinc meselesini basite almayin o adam birinci supheli bu adam bu yapinin kilit isimlerinden biri olabilir ayrica meral aksener i de ess gecmeyin

Ad : ziya hikmet seymen
Tarih : 30.07.2016

severek seyrettiğimiz bilmediklerimizi öğrendiğimiz bizim hislerimize tercüman olan bir proğram , katılan ve bildiklerini bizimle paylaşan bu kardeşlerimize teşekkür eder, ömürleri boyunca bu çizgilerini değiştirmeden devam etmelerini diler, ALLAH cc. yar ve yardımcıları olsun.

Bu site Ülke Tv kanalında yayınlanan Sıradışı Programının resmi internet sitesi değildir. Ayrıca Turgay Güler ile hiçbir bağlantısı bulunmamaktadır. Siz değerli ziyaretçilerin izleyemediğiniz bölümleri takip edebilmeniz için hizmet vermektedir.

Ana Sayfa | Güncel Videolar | En Çok İzlenenler | Karışık Videolar | Bize Ulaşın | Turgay Güler |

Sıradışı Programı