FACEBOOK
Sıradışı Tarih Ülke Tv - 2 Kasım 2016 - Prof. Dr. Mehmet Çelik

Açıklama : Turgay Güler ve Prof. Dr. Mehmet Çelik ile Sıradışı Tarih programında bu bölüm günümüzde yaşananlar olaylar tarih ışığında değerlendirildi.


Etiketler : Sıradışı Tarih 2 Kasım 2016 Çarşamba Turgay Güler Prof. Dr. Mehmet Çelik Sıradışı Tarih 02.11.2016 Sıradışı Tarih Son Bölüm Sıradışı Tarih Yeni Bölüm izle7 Sıradışı Sıradışı Tarih 1 Kasım


Kategori : Sıradışı Tarih



Bu Bölüme Yorum Yap
Yorumlar
Ad : AlperenKinay
Tarih : 01.11.2016

Turgayabi hc uzulme ben dahil bu millet ahmet hakan gibilerin ne olduunu ck iyi bilor haksiz acilan davada sonuna dek arkandayiz hak er ya da gec yerini bulacaktir!!

Ad : Hüsnü Bilici
Tarih : 01.11.2016

Turgaycıgım ,maaş alıbta namaz kıldıran imamında namazı yerine varmaz gibi birşey .Allah cc korusun .

Ad : Fikret Kesecek
Tarih : 02.11.2016

Turgay bey öncelikle iyi akşamlar. Yaptığınız programları öyle pür dikkat dinliyorum ki başka bir tv kanalı bulamıyorum. Bu ülkede tek doğruları sizden başka açık.açık söyleyen kimsenin olmadığını görüyorum. Ağzınıza sağlık. Bu çizginiz bize doğru yol olarak ulaşıyor. düşünüpte kimselere söyleyemediniz her şeyi siz dile getiriyorsunuz. bizlerde sayenizde bu kadar sıkıntı ve stresimizi unutuyoruz. keşke gün boyu canlı yayınla bu insanları uyararak yola getirseniz. Bizlere öğretmenlik ettiğiniz için sonsuz şükürler ediyorum. Aklına fikrine ve bildiklerini olduğu gibi söylemene teşekkür ederim. Allah özrünü uzun ve mutlu etsin. Allah razı olsun. sesiniz kızışmasın inşaallah.

Ad : ekrem konuksever
Tarih : 03.11.2016

chp li beledeyeden skandal gösteri değil ,okul yönetiminden skandal gösteri.belediye okulu yaptırmış devlete vermiş.okul müdürü ve öğretmen sorumludur. ayrıca ben aşırı reis çiyim bu belediyeden de nefret ederim.sosyal medyadan takip edebilirsiniz

Bu site Ülke Tv kanalında yayınlanan Sıradışı Programının resmi internet sitesi değildir. Ayrıca Turgay Güler ile hiçbir bağlantısı bulunmamaktadır. Siz değerli ziyaretçilerin izleyemediğiniz bölümleri takip edebilmeniz için hizmet vermektedir.

Ana Sayfa | Güncel Videolar | En Çok İzlenenler | Karışık Videolar | Bize Ulaşın | Turgay Güler |

Sıradışı Programı