FACEBOOK
Sıradışı Ülke Tv - 30 Kasım 2016 - Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu, Kayahan Uygur, Ahmet Yenilmez

Açıklama : Sıradışı programında Turgay Güler'in konukları Ahmet Yenilmez, Kayahan Uygur ve Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu oldu.


Etiketler : Sıradışı 30 Kasım 2016 Çarşamba Turgay Güler Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu Kayahan Uygur Ahmet Yenilmez Sıradışı 30.11.2016 Sıradışı Son Bölüm Sıradışı Yeni Bölüm izle7 Sıradışı Sıradışı 30 Kasım


Kategori : Sıradışı



Bu Bölüme Yorum Yap
Yorumlar
Ad : KADIR CELIK
Tarih : 03.12.2016

Bismillahirrahmanirrahim evet gercekten yangin cikmasiyla 12 genc vatandaslarimizin olmesi cok uzuculuk vermistir milli ve yeri olan sira disi turgay guler kardesim siz milli ve Yerli yeni turkiyemin iyi olmasin icindirki sizden ricam dogru durust olmayan olaylar icin daha cok kamu oyunda dillendirmenizi izteriz evlerde yanginlar cikar ve cikacaktir nedenler dulayisiylardan dulayidirki evlerde uygulamalari eksik olan bir cok seyleri gore bilirsiniz anadolu da elektirik siztemleri cokuk hallerdedir dulap koruma ve kaplolarda darma daginik gorebilirsiniz tek kullanilan elektirik paralarini almayi iyi biliyorlarda neden goze gozuken darmadagin dulapsiz ve korumasiz kaplolari neden dogru durustce duseltilmiyor gecmisde turkiyem herseyler dogru durust deyildi lidersiz likten dulayi anlayabiliyoruz simdi ize yeni turkiyemin lideri elhamdullullah var r t e var Varda lider heseye bakamazki sizlerden ricam turgay guler kardesim git gozunle gorki konyada kayseride adanada bircok seyirlerimizde isini ypmiyorlar efendim git dogru durustce cek ve bunlar yeni turkiyemi sedeler sizler bunlari duseltme yapabilirsiniz kamu oyunda dillendirin allahimdan duam yeni turkiyemin milli ve Yerli turgay guler mehmet yenilmez ve mehmet celikve kayahan uygurebubekir sufoglu recep tayyip erdogani ne kimseye mahcup ve allahimdan baskasina muhtac ettirmesin insallah amin.

Bu site Ülke Tv kanalında yayınlanan Sıradışı Programının resmi internet sitesi değildir. Ayrıca Turgay Güler ile hiçbir bağlantısı bulunmamaktadır. Siz değerli ziyaretçilerin izleyemediğiniz bölümleri takip edebilmeniz için hizmet vermektedir.

Ana Sayfa | Güncel Videolar | En Çok İzlenenler | Karışık Videolar | Bize Ulaşın | Turgay Güler |

Sıradışı Programı