FACEBOOK
En Sıradışı Ülke Tv - 22 Mart 2018- Ahmet Kekeç, Hasan Öztürk, Yusuf Ziya Cömert, Salih Tuna

Açıklama : Turgay Güler'in moderatörlüğünde ekrana gelen En Sıradışı programında bu bölüm stüdyo konukları Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Gazeteci Yazar Yusuf Ziya Cömert ve Ahmet Kekeç ile birlikte Türkiye - ABD gerilimi, Türkiye’nin ana muhalefet sorunu, CHP’nin Afrin rahatsızlığı ve CHP’nin milli değerlerden nasıl uzaklaştığı konuları masaya yatırıldı. Turgay Güler son dönemlerde Türkiye’de, Türk Silahlı Kuvvetlerinin, emniyetin, yargının ve her kademenin memleketi işgal edenlerden temizlendiğini söyledi. Güler, CHP’nin bir Truva atına dönüştüğünü, yapılan temizlik operasyonunda aşağıya düşenlerin hepsinin bu Truva atının içerisine girdiğini, doksan yıldır bu ülkeye yönelik verdikleri düşmanca tavrı şu anda gösterdiklerini belirtti. Gazeteci Turgay Güler, Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrasında Kemal Kılıçdaroğlu’nun Hürriyet Gazetesi’ne verdiği demeçte, “Avrupa Parlamentosu iki yüzlülük yapıyor, bizimle kapalı kapılar arkasında AK Parti konusunda farklı görüşmeler yapıyorlar, ilerleme raporlarını açıklayacaklarını, hükümeti zorda bırakacaklarını söylüyorlar, fakat dışarı çıktıktan sonra bunu yapmıyorlar, iki yüzlü davranıyorlar” dediğini söyledi. Güler, Kemal Kılıçdaroğlu’nun, “Biz Avrupa Parlamentosu’nda kapalı kapılar arkasında oturduk, AK Parti’yi nasıl devireceğimizi konuştuk, anlaştık fakat iki yüzlülük yaptılar, bizi sattılar” anlamında konuştuğunu belirtti.


Etiketler : En Sıradışı 22 Mart 2018 Perşembe Turgay Güler Ahmet Kekeç Hasan Öztürk Yusuf Ziya Cömert Salih Tuna En Sıradışı 22.03.2018 En Sıradışı Son Bölüm En Sıradışı Yeni Bölüm izle7 En Sıradışı En Sıradışı 22 Mart


Kategori : En Sıradışı



Bu Bölüme Yorum Yap
Yorumlar
Bu site Ülke Tv kanalında yayınlanan Sıradışı Programının resmi internet sitesi değildir. Ayrıca Turgay Güler ile hiçbir bağlantısı bulunmamaktadır. Siz değerli ziyaretçilerin izleyemediğiniz bölümleri takip edebilmeniz için hizmet vermektedir.

Ana Sayfa | Güncel Videolar | En Çok İzlenenler | Karışık Videolar | Bize Ulaşın | Turgay Güler |

Sıradışı Programı