FACEBOOK
Sıradışı Tarih Ülke Tv - 8 Mayıs 2018 - Prof. Dr. Mehmet Çelik

Açıklama : Turgay Güler'in hazırlayıp sunduğu Sıradışı Tarih programında bu bölüm Prof. Dr. Mehmet Çelik ile birlikte 24 Haziran seçimleri, muhalefetin uçuk vaatleri ve muhalefetin yatırım düşmanlığı konuları masaya yatırıldı. Turgay Güler 24 Haziran seçimleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Güler “Biz bin yıllık bir medeniyetin mirasçısıyız, biz bin yıllık bir devletiz, bu devletin, bu ülkenin, bu geleneğin bir ağırlığı var. Yeni dönemde küresel aktörler, üst akıl, büyük yapılar kendileri dışındaki ülkelere ‘Devletin bir önemi yok’ fikrini aşılıyorlar” ifadesini kullandı. Prof. Dr. Mehmet Çelik, Muharrem İnce’nin Beştepe Külliyesi ile ilgili açıklamalarına tepki gösterdi. “Bu millet demokrasi kültürünü 15 Temmuz’da bütün dünyaya ilan etti. Anadolu halkı birinci sıradadır. Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir askeri darbeyi hiçbir halk bugüne kadar önleyemedi” ifadelerini kullanırken Güler ise, “15 Temmuz gecesi milletin evi Beştepe Külliyesi bombalandı, millet gitti oraya sahip çıktı” sözlerini dile getirdi. Çelik, “Benim tavsiyem Muharrem Bey ve Meral Hanım, bunlar milletvekili, belediye başkanı adayı değiller, Cumhurbaşkanı adayılar. Bu milletin ağırlığını da üzerlerinde temsil etmeleri lazım. Benim bir marketim olsa bunlara teslim etmem. Bunlar market yönetemezler” açıklamasında bulundu. Ayrıca Çelik, “Amerika, İngiltere, İsrail, Arap ülkelerinin yöneticileri Tayyip Erdoğan’ı götürmek istiyorlar. Hadise Türkiye güçlendi, Ortadoğu’da güç oldu. Erdoğan bütün İslam dünyasının sokaklarını emperyalizme karşı uyandırdı. Bu seçim normal bir seçim hadisesi falan değil” açıklamasında bulundu.


Etiketler : Sıradışı Tarih 8 Mayıs 2018 Salı Turgay Güler Pof. Dr. Mehmet Çelik Sıradışı Tarih 08.05.2018 Sıradışı Tarih Son Bölüm Sıradışı Tarih Yeni Bölüm izle7 Sıradışı Sıradışı Tarih 8 Mayıs


Kategori : Sıradışı Tarih



Bu Bölüme Yorum Yap
Yorumlar
Bu site Ülke Tv kanalında yayınlanan Sıradışı Programının resmi internet sitesi değildir. Ayrıca Turgay Güler ile hiçbir bağlantısı bulunmamaktadır. Siz değerli ziyaretçilerin izleyemediğiniz bölümleri takip edebilmeniz için hizmet vermektedir.

Ana Sayfa | Güncel Videolar | En Çok İzlenenler | Karışık Videolar | Bize Ulaşın | Turgay Güler |

Sıradışı Programı