FACEBOOK
En Sıradışı Ülke Tv - 31 Mayıs 2018- Ahmet Kekeç, Hasan Öztürk, Yusuf Ziya Cömert, Salih Tuna

Açıklama : Turgay Güler'in moderatörlüğünde ekrana gelen En Sıradışı programında bu bölüm stüdyo konukları Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Gazeteci Yazar Yusuf Ziya Cömert, Star Gazetesi Yazarı Ahmet Kekeç ve Güneş Gazetesi Yazarı Ahmet Yenilmez ile birlikte 24 Haziran seçimleri, eski Türkiye gerçeği, muhalefetin yatırım düşmanlığı, CHP - HDP arasındaki gizli ittifak masaya yatırıldı. Turgay Güler, programa Muharrem İnce’yi çağırmasıyla ilgili olarak “Muharrem İnce çıktı ‘Beni çağırmıyorlar’ diyor. Biz de çağırdık gel istediğin kadar dedik, gelmedi. Yayınlar yaptık gelmiyor kaçıyor. Sonra birisi uyandırdı dedi ki ‘Sen geçmişsin oraya Muharrem Bey lütfen gelin program size açık diyorsun, bu o dilden anlamaz. Gel bakalım buraya Muharrem de bak geliyor mu gelmiyor mu’ dedi. Şimdi onu yine çağırıyoruz, gel bakalım Muharrem’ ifadelerini kullandı. 24 Haziran’ın Kürt halkı için tarihi bir fırsat olduğunu söyleyen Güler açıklamalarda bulundu. Güler, “Anadolu’da yaşayan kardeşlerimiz için büyük fırsattır, bu esaretten, bu zulümden, bu işkenceden, ölümlerden, insan yerine konulmamaktan kurtulmak için 24 Haziran büyük bir fırsattır. Çocukları dağa kaçırılan, her türlü rezilliği yaşayan o insanlar için bu ülkenin en özgür seçiminde en büyük fırsat ellerinde. Bu PKK esaretinden, bu çukurdan kurtulmanın yolu 24 Haziran’da ellerinde. Bu fırsatı değerlendirmemiz lazım” sözlerini dile getirdi. Ayrıca Güler üçüncü havalimanındaki oyuna değinerek “Üçüncü havalimanı dünyanın en büyük projelerinden biridir, şapka çıkarılacak bir projedir. Bugüne kadar karşı çıkan bu hainler vatan hainidir. Bu hainler şimdi öyle bir proje geliştirdiler ki kimse bu tezgaha düşmesin. Üçüncü havalimanını, bu devasa büyük projenin kendisini konuşmak yerine isim tartışması çıkarttılar” açıklamasında bulundu.


Etiketler : En Sıradışı 31 Mayıs 2018 Perşembe Turgay Güler Ahmet Kekeç Hasan Öztürk Yusuf Ziya Cömert Salih Tuna En Sıradışı 31.05.2018 En Sıradışı Son Bölüm En Sıradışı Yeni Bölüm izle7 En Sıradışı En Sıradışı 31 Mayıs


Kategori : En Sıradışı



Bu Bölüme Yorum Yap
Yorumlar
Bu site Ülke Tv kanalında yayınlanan Sıradışı Programının resmi internet sitesi değildir. Ayrıca Turgay Güler ile hiçbir bağlantısı bulunmamaktadır. Siz değerli ziyaretçilerin izleyemediğiniz bölümleri takip edebilmeniz için hizmet vermektedir.

Ana Sayfa | Güncel Videolar | En Çok İzlenenler | Karışık Videolar | Bize Ulaşın | Turgay Güler |

Sıradışı Programı