FACEBOOK
En Sıradışı Ülke Tv - 21 Haziran 2018- Ahmet Kekeç, Hasan Öztürk, Yusuf Ziya Cömert, Salih Tuna

Açıklama : Turgay Güler'in moderatörlüğünde ekrana gelen En Sıradışı programında bu bölüm stüdyo konukları Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Star Gazetesi Yazarı Ahmet Kekeç, Sabah Gazetesi Yazarı Salih Tuna, Prof. Dr. Mehmet Çelik ve Ankara’dan bağlanan Savcı Sayan ile birlikte 24 Haziran seçimleri, üçüncü havalimanındaki tarihi gün ve Kandil operasyonu masaya yatırıldı. Programda “Muhalefet havalimanına neden karşı çıkıyor? Muhalefetin Kandil karşıtlığının sebebi ne?” sorularının yanıtı En Sıradışı’nda ekrana geldi. Turgay Güler, Cumhurbaşkanı’nın üçüncü havalimanına test inişi yaptığı anları ekrana getirirken bazı açıklamalarda bulunarak “Bu havalimanı yapılmasın diye 2013’te Türkiye yangın yerine çevrilmişti. Ancak buna rağmen yapıldı. Hem millet bunun arkasında durdu, hem sayın Cumhurbaşkanı dik bir duruş sergiledi ve bu havalimanı yapıldı. Önümüzdeki aylarda açılacak ve dünyanın en büyük havalimanı olacak. Bu millete bu ülkeye bunun gururu yeter” ifadelerini kullandı. Savcı Sayan 24 Haziran seçimlerinin önemine değinerek “Dış düşmanlar dış devletler Türkiye’yi Suriye’ye çevirmek için bir operasyon yapıyorlar. Bazı partileri bazı adayları kullanarak bu operasyonu gerçekleştirmek istiyorlar. Bu Cumhurbaşkanlığı seçimi çok farklı bir seçimdir. FETÖ ile birlikte dış güçlerin organize ettiği bir seçimdir. Türkiye’nin toprakları, bayrağı, inançları hedefte” açıklamasında bulundu. Prof. Dr. Mehmet Çelik ise Kandil operasyonuyla ilgili olarak “40 sene önce de bizim girecek uçaklarımız vardı. Türkiye’de bağımsız bir siyasi irade olamadığı için giremiyorlardı. Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’de farkı bu. Dünyanın Erdoğan’a düşman oluşunun da sebebi bu. Bugün artık Amerika’dan müsaade alınmıyor bütün fark burada. Yani CHP’nin, Muharrem’in söylediği eski Türkiye” sözlerini dile getirdi.


Etiketler : En Sıradışı 21 Haziran 2018 Perşembe Turgay Güler Ahmet Kekeç Hasan Öztürk Yusuf Ziya Cömert Salih Tuna En Sıradışı 21.06.2018 En Sıradışı Son Bölüm En Sıradışı Yeni Bölüm izle7 En Sıradışı En Sıradışı 21 Haziran


Kategori : En Sıradışı



Bu Bölüme Yorum Yap
Yorumlar
Bu site Ülke Tv kanalında yayınlanan Sıradışı Programının resmi internet sitesi değildir. Ayrıca Turgay Güler ile hiçbir bağlantısı bulunmamaktadır. Siz değerli ziyaretçilerin izleyemediğiniz bölümleri takip edebilmeniz için hizmet vermektedir.

Ana Sayfa | Güncel Videolar | En Çok İzlenenler | Karışık Videolar | Bize Ulaşın | Turgay Güler |

Sıradışı Programı