FACEBOOK
Sıradışı Tarih Ülke Tv – 4 Aralık 2018 - Prof. Dr. Mehmet Çelik



Bu Bölüme Yorum Yap
Yorumlar
Ad : Türkan Cengiz
Tarih : 05.12.2018

ALLAH askina daha neyi sorup sorusturuyoruz.Kemal kilictaroglu saf maf degil.Resmen bir projedir.Chp liler sirf Erdogan düsmanligi yüzünden bu adama dur demiyorlar.Bastan beri bir düzenin icindedir ve vatan hainidir.Yalvariyorum size bu adami durdurun.Bu zat ülkemin basina cok belalar acacak.Referandumsa referandum.Ne gerekiyorsa yapmaliyiz.Rabbim Reisimizi basimizdan eksik etmesin.Ayrica Turgay bey, hocam kilictarogluna saf maf demesin onu acinacak biriymis gibi gösteriyor farkinda olmadan.kilictaroglu herseyi cok iyi bilerek yapiyor.

Ad : Türkan Cengiz
Tarih : 05.12.2018

TAYYiP ERDOGAN sevgisini asla icimizden silemeyecekler. Biz ona bir söz verdik ölümüne ölümüne dedik.Varmi ötesi.Fransada cok zor sartlar altinda yasiyorum yasamak zorundayim.Disaridanda gözlemliyorum Türkiyeye geldigimdede gözlemliyorum.Türkiye Tayyip Erdoganla cag atladi. Kimse bunu inkar etmesin.Nankörlük yapmasin.Gurbetcilerinde cok zorluk cektigi seyler var lakin benim menfaatim vatanimin menfaatinin üstünde degil aslada olamaz.Ben gerekirse ac kalmaya raziyim yeterki cocuklarimizin gelecegi güzel olsun.Yeterki vatansiz kalmayalim.Biz Türk insaniyiz Türk kadiniyiz.O kani tasiyoruz.Kurtulus savasindaki ninelerimiz dedelerimiz kadar olamayacakmiyiz.Reisimin vatana olan sevgisini bagliligini görmemek icin kör olmak gerekir.Dedim y’a Ölümüne bu yola bas koyduk.Allah onu korusun basimizdan eksik etmesin.

Bu site Ülke Tv kanalında yayınlanan Sıradışı Programının resmi internet sitesi değildir. Ayrıca Turgay Güler ile hiçbir bağlantısı bulunmamaktadır. Siz değerli ziyaretçilerin izleyemediğiniz bölümleri takip edebilmeniz için hizmet vermektedir.

Ana Sayfa | Güncel Videolar | En Çok İzlenenler | Karışık Videolar | Bize Ulaşın | Turgay Güler |

Sıradışı Programı