FACEBOOK
Sıradışı Tarih Ülke Tv – 26 Şubat 2019 Salı – Turgay Güler, Prof. Dr. Mehmet Çelik

Açıklama : Turgay Güler'in hazırlayıp sunduğu Sıradışı Tarih programında bu bölüm Prof. Dr. Mehmet Çelik ile 28 Şubat darbesi masaya yatırıldı. Gazeteci Turgay Güler, 28 Şubat darbesiyle ilgili olarak “Türkiye, FETÖ denen bir terör örgütüyle mücadele ediyor. 15 Temmuz’u yaşamıştık, onun öncesinde 17 - 25 Aralık, öncesinde gezi, bu arada terör saldırıları ve bugün HDP ile CHP’nin ittifak yapması. Bunların hepsi tek bir şey, hepsi FETÖ. 17 - 25 Aralık’a geldiğimizde bunun temeli 28 Şubat sürecinde atıldı. 28 Şubat Postmodern darbesi bu ülkenin insanını hedef alan bir darbeydi. Bu darbe gerçekleşirken bu süreç içerisinde FETÖ’cülerin önü açılmış oldu” açıklamasında bulundu. Çelik, Türkiye üzerine oynanan oyunlara değinerek “Bugüne kadar bu darbeleri planlayanlar ve yapanların tamamı dış bağlantılıdır. Bunlar bizim ordumuzun general rütbesini taşısalar da bunlar NATO askeridir, bunlar Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin askerleri değildir. 15 Temmuz’da da gördük, NATO’da görevlendirilmiş kurmay subaylarımızın kırk altı tanesi başka ülkelere iltica etti. NATO genel sekreteri açık bir dille ‘Ne kadar irtibatlı olduğumuz subay varsa Türkiye onları tutukladı’ dedi. Burada hadise şudur, Türkiye’ye yapılan bütün operasyonlar dışarıdan yapılmıştır ve Türkiye’de hedef tamamen millettir. Çünkü bu halkın genetiği millidir, yerlidir, dini inançlarıyla tarihi gelenekleri ve felsefeleri birbirine uyumludur. Bu uyum onları dünyada farklı kılıyor. Bu nedenle darbecilerin hiçbiri Türk milletinin genlerini taşımamaktadır, ihanet genlerini taşımıştır” sözlerini dile getirdi.


Etiketler : Sıradışı Tarih Son Bölüm İzle


Kategori : Sıradışı Tarih



Bu Bölüme Yorum Yap
Yorumlar
Ad : Mehmet Hatay
Tarih : 28.02.2019

Video için teşekkürler. Yayından izleyemeyen bizler için büyük kolaylık. Ben aynı zamanda arşiv yapıyorum. Yalnız bu video bozuk. 21 ci dakikadan sonra donuyor. Ses var görüntü yok. İlgilenir sonucu bildirirseniz memun olurum. Teşekkürler. ADMİN : İçeriğimiz güncellenmiştir

Ad : Mehmet Hatay
Tarih : 01.03.2019

Sayın Admin. Size çok çok teşekkür ederim. Videoyu düzeltmişsiniz. Evet donma kalkmış ve rahat seyrediliyor. Ayrıca bu kadar duyarlı, hassas ve takipçi olmanız için de sizi tebrik ederim. iyi çalışmalar.

Ad : Ramazan savran
Tarih : 03.03.2019

selamaleykum turgay kardesim ayrica mehmet hocama selamlar. iyiki varsiniz size minnettariz Allah sizden razi olsun bizi herzaman aydinlatiyorsunuz hakkinizi helal edin . Ramazan savran Fransa

Bu site Ülke Tv kanalında yayınlanan Sıradışı Programının resmi internet sitesi değildir. Ayrıca Turgay Güler ile hiçbir bağlantısı bulunmamaktadır. Siz değerli ziyaretçilerin izleyemediğiniz bölümleri takip edebilmeniz için hizmet vermektedir.

Ana Sayfa | Güncel Videolar | En Çok İzlenenler | Karışık Videolar | Bize Ulaşın | Turgay Güler |

Sıradışı Programı