FACEBOOK
Sıradışı Tarih Ülke Tv – 23 Ocak 2015 - Prof. Dr. Mehmet Çelik

Açıklama : Turgay Güler'in yönettiği ve Prof. Dr. Mehmet Çelik’in konuşmacı olarak katıldığı Sıradışı Tarih'te bu bölüm Yemen darbesi konuşuldu


Etiketler : 23 Ocak 2015 Cuma Turgay Güler Prof. Dr. Mehmet Çelik Sıradışı Tarih 23.01.2015 Sıradışı Tarih Son Bölüm izle7 sıradışı Tarih


Kategori : Sıradışı Tarih



Bu Bölüme Yorum Yap
Yorumlar
Ad : FATİH
Tarih : 24.01.2015

MEHMET HOCA AK SARAYA DANIŞMAN OLMALI. BÜYÜK KIYMETTİR. MAXİMUM VERİMLİLİKTE DEĞERLENDİRİLMESİ GEREKİR. HELAL SÜT EMMİŞ ALİM VE DİN ADAMI SAYISI HELE HELE SAĞDUYU VE FETANET SAHİBİ BİR HOCA ZOR BULUNUR.

Ad : mehmet
Tarih : 23.01.2015

turgay abi sizi çok seviyoruz..degerli mehmet hocama çok güzel anlatıyor.süpersiniz.

Ad : Emre
Tarih : 24.01.2015

Şu programın kalitesine bakın ya..İnanın herkezin izlemesi gereken bir derstir bu program..Ağzınıza sağlık..

Ad : Saban Macun
Tarih : 23.01.2015

sizi cok severek izliyoruz

Ad : zekeriya taşoğlu
Tarih : 25.01.2015

Sayın hocam ve turgaybey pragramınızı sürekli izliyorum.çok kıymetli kunuları işliyorsunuz sayın hocamdan daha fazla yararlanmak adına sağlığına duacıyız.geçmişini bilmeyen geleceğine yön veremez.tarihimizi anlattığından dolayı ve yayınlayan kanaldan ALLAH razı olsun.

Ad : ismail
Tarih : 29.01.2015

programınız tam bir ders niteliğinde büyük saygı duyuyor hasretle diğer bölümlerini bekliyorum öğrenebileceğim o kadar çok şey var mış ki bi haber dünyada yaşıyormuşuk altımlarınız mükemmel saygıve sevgiyle muhabbetle allahın selamı üzerinize olsun sizleri çok seviyoruz allah har daim siz ve bu ülke için çalışan her kimse her iki cihanda da makbul kullarından eylesin..

Ad : yasin
Tarih : 04.02.2015

Her bölümü gözümü kırpmadan izliyorum.İnanılmaz yalın ve akıcı bir anlatım söz konusu.Tanıdığım herkese öneriyorum. Keşke hafta içi akşamları olsa da evde iken canlı izleyebilsem.

Bu site Ülke Tv kanalında yayınlanan Sıradışı Programının resmi internet sitesi değildir. Ayrıca Turgay Güler ile hiçbir bağlantısı bulunmamaktadır. Siz değerli ziyaretçilerin izleyemediğiniz bölümleri takip edebilmeniz için hizmet vermektedir.

Ana Sayfa | Güncel Videolar | En Çok İzlenenler | Karışık Videolar | Bize Ulaşın | Turgay Güler |

Sıradışı Programı