FACEBOOK
Sıradışı Tarih Ülke Tv - 13 Mart 2015 - Prof. Dr. Mehmet Çelik

Açıklama : Turgay Güler'in yönettiği ve Prof. Dr. Mehmet Çelik’in konuşmacı olarak katıldığı Sıradışı Tarih'te bu bölüm Birinci Dünya Savaşı konuşulmaya devam etti.


Etiketler : Sıradışı Tarih 13 Mart 2015 Cuma Turgay Güler Prof. Dr. Mehmet Çelik Sıradışı Tarih 13.03.2015 Sıradışı Tarih Son Bölüm Sıradışı Tarih Yeni Bölüm izle7 Sıradışı Tarih


Kategori : Sıradışı Tarih



Bu Bölüme Yorum Yap
Yorumlar
Ad : yeiz
Tarih : 14.03.2015

Turgay abi program mükemmel Mehmet hocaya teşekkürler. Rica etsem Abduhamiddin tahdan indirilmesini anlatır mısınız.Ruhlar Kuyusu kitabını okuyorum mükemmel bir kitap...Şıradışı Turgay Güler'e Sıradışı bir kitap yakışırdı zaten ...TEŞKÜRLER

Ad : Gürkan ÖZ
Tarih : 14.03.2015

Selamunaleyküm Hocam yayınlandığınız her zaman sizi severek izliyorum. Bir eleştirimi iletmek için bu maili yazıyorum. Aynı şeyleri anlatıyorsunuz artık sıkmaya başladı bu. Sizin bunu devamlı anlatarak bunu izleyenlerinize işlemek isteğinizi anlıyorum ama aynı şeyi farklı şeylerlede anlatabilirsiniz. Özellikle hristiyan dünyasının 1. dünya savaşından sonra ortak düşmanı islam olarak göstermelerini anlatmanız. Gideceğimiz yol belli ama başka yollardanda gitmek gerek bazen :) Sizdeki bilgilere tarih bilginize saygım sonsuz bunu dikkate alacağınıza inanıyorum. Tarihin başka pencerelerinden bakmayı sizle öğrendim anlattığınız ve anlatacağınız " sıradışı tarih " için teşekkür ediyorum . Turgay Bey ile birlikte ağzınıza sağlık.

Bu site Ülke Tv kanalında yayınlanan Sıradışı Programının resmi internet sitesi değildir. Ayrıca Turgay Güler ile hiçbir bağlantısı bulunmamaktadır. Siz değerli ziyaretçilerin izleyemediğiniz bölümleri takip edebilmeniz için hizmet vermektedir.

Ana Sayfa | Güncel Videolar | En Çok İzlenenler | Karışık Videolar | Bize Ulaşın | Turgay Güler |

Sıradışı Programı