FACEBOOK
Dinamit Beyaz Tv - 29 Mayıs 2015

Açıklama : Latif Şimşek yönetimindeki Dinamit, Rasim Ozan Kütahyalı’ nın yorumlarıyla her Cuma 23:00’ da Beyaz Tv ekranlarında…


Etiketler :


Kategori : Beyaz Tv



Bu Bölüme Yorum Yap
Yorumlar
Ad : Burak Hakan
Tarih : 30.05.2015

Ak parti secimleri kazandiktan sonra PKK yi kotulume kampanyasina devam edicekmi acaba? Yoksa cozum sureci zarar gormesin mi diyeceksiniz? Senin anlatin seyleri ben zaten biliyordum o yuzden benim gibiler bu pisliklerle cozum filan olmaz dedik demeye de devam edicez! Siz Apo yu iyi insan yapma cabasina dustunuz, Bulent Arinc gibi kisiler cikti bu zulum bana yapilsaydi ben de dagi cikardim dedi. Ben boyle iki yuzli siyasetten nefret ederim, ben Ak partiyi boyle bilmezdim biraz durust olun, 3 ay once baska konusuyorsunuz simdi baska konusuyorsunuz ADAM olun! Allah boyle kisileri sevmez! Gecen yazdim yorumu yayinlamadiniz, cok mu korktunuz yazdiklarimdan kufur etmedim hakaret etmedim. Hurriyete CHPyi elestirince yayinlamazlar sizde burda gercekleri soyleyince yayinlamazsiniz benim gozumde sizin onlarla hic bir farkiniz yok! Eger ADAM san yayinlarsin bunu!

Bu site Ülke Tv kanalında yayınlanan Sıradışı Programının resmi internet sitesi değildir. Ayrıca Turgay Güler ile hiçbir bağlantısı bulunmamaktadır. Siz değerli ziyaretçilerin izleyemediğiniz bölümleri takip edebilmeniz için hizmet vermektedir.

Ana Sayfa | Güncel Videolar | En Çok İzlenenler | Karışık Videolar | Bize Ulaşın | Turgay Güler |

Sıradışı Programı