FACEBOOK
Sıradışı Tarih Ülke Tv - 3 Temmuz 2015 - Prof. Dr. Mehmet Çelik



Bu Bölüme Yorum Yap
Yorumlar
Ad : mustafa kanlıkaya
Tarih : 07.07.2015

Ağzınıza yüreğininize sağlık gerçekten sıradışı proğramını severek izliyoruz özellikle Mehmet hocamızı ağzımız açık izliyoruz,ve şöyle filmi bir başa alıyoruz bugüne kadar bize ne öğettilerse çoğu yalan dolan teşekkürler size ufkumuzu aydınlattığınız için iyiki varsınız.Allah sizlerden razı olsun.

Ad : mehmet emin gulek
Tarih : 12.07.2015

Mehmet celik hocam , gercekten cok mantikli ve dogru konustu. Lakin turgay bey hdp hakinda soyledikleri cok yanlic cunku hdp nin secim boyunca yaptigi mitinglere bakin ve cumhurbaskanin yaptigi secim zamanindaki acilislara bakin , sokaga doken hdp digildir. Insalari sokaga dokmek icin ve resmen linc kampanyasi yapan cumhurbaskanidir.. ki hdp ye bunlar dinsiz , vatan bolucu, zerdus , kurt degil gibi sozleriyle adeta turkiyeyi ucuruma goturcekti ki goturdu.. ve bununlada bitmedi , insanlari canli canli acimasizca katleden ve kadinlari kaciran bu teroristleri bin yillik kardeslerine degisti.. nasil mi 6 ve 7 ekimin olaylarininda bas aktoru de cumhurbaskanidir resmen sadece suriyede tek basina direnen kurt halkina kobani dustu dusecek.. biz niye yardim editoruz tutanmi var gidin edin pkk bos duracagina gitsin savassin gibi sozleri sarf etti ve yuzde doksan kurt halki boylelikle gercek yuzunu gordu ve hdp ye oyu verdi.. hdp hic bir oyu zorla almamistir yada tehditle butun asil tehdit onlara yapilmistir ... tesekurler

Bu site Ülke Tv kanalında yayınlanan Sıradışı Programının resmi internet sitesi değildir. Ayrıca Turgay Güler ile hiçbir bağlantısı bulunmamaktadır. Siz değerli ziyaretçilerin izleyemediğiniz bölümleri takip edebilmeniz için hizmet vermektedir.

Ana Sayfa | Güncel Videolar | En Çok İzlenenler | Karışık Videolar | Bize Ulaşın | Turgay Güler |

Sıradışı Programı