FACEBOOK
En Sıradışı Ülke Tv - 3 Aralık 2015 - Ahmet Kekeç, Hasan Öztürk, Savcı Sayan, Yusuf Ziya Cömert

Açıklama : Gazeteci Turgay Güler’in kendine has üslubuyla, Yusuf Ziya Cömert, Hasan Öztürk, Savcı Sayan ve Ahmet Kekeç’in yorumlarıyla ekrana gelen En Sıradışı her hafta yeni bir konukla gündemin önemli başlıklarını analiz ediyor. Programda Türkiye-Rus krizi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Katar ziyareti konuşuldu.


Etiketler : En Sıradışı 3 Aralık 2015 Perşembe Turgay Güler Ahmet Kekeç Hasan Öztürk Yusuf Ziya Cömert Savcı Sayan En Sıradışı 03.12.2015 En Sıradışı Son Bölüm En Sıradışı Yeni Bölüm izle7 En Sıradışı En Sıradışı 3 Aralık


Kategori : En Sıradışı



Bu Bölüme Yorum Yap
Yorumlar
Ad : Burak
Tarih : 04.12.2015

Hep kisiler hakinda konustunuz yine, yok Ahmet hakan yok marufi bilmem ne hayatimda duymadim bir isim! Adamlar vatan haini ise devlete sikayet edin gereyini yapin kardsim bana bu pislikleri anlatipda elinize ne gecicek! Vatan haini ise asin gitsin, alin benim gorusum bu ozaman. Kusura bakmayin ama konular iyce sikmaya basladi artik, belki bakmicam bidaha. Rusyayi konusan Suriyeyi konusun multeci krizini konusun insanlari bu konular hakinda bildirin Ahmet Hakan dan bana ne vatan hainin teki iste! CNN izleyen gorur!

Ad : arzu ağcaabat
Tarih : 04.12.2015

istiklal mahkemeleri kurulup vatan hainlerini asmak lazım bunların kokusunu çekmek zorundamıyız lanet olsun vatanını milletini düşünmeyen şerefsizlere hayvan herif

Ad : arzu ağcaabat
Tarih : 04.12.2015

ben davacıyım bu adamdan ben bu ülkenin vatadaşı olarak davacıyım vatanımı peşkeş çeken bunlara karşı davacıyım ali nasuh mahruki den davacıyım bundan böyle bu ülkeye ve makamına hakaret eden herkesten davacıyım haram zıkkım olsun hakkım.

Ad : arzu ağcaabat
Tarih : 04.12.2015

Allah aşkına Ahmet Kekeç ne yaptığını anlamıyorum ya.Ya arkadaşım okuyan okadar mal var ki niye bu kadar onu kurtarma çabasında yapmayın Ahmet bey polyana olmaya gerek yok.

Ad : PINAR
Tarih : 04.12.2015

biz doğal gazsız yaparız lakin bağımsız bir vatan olmadan yaşayamayız şerefsiz yaşayamayız biz aç kalırız ama hasiyetsiz olamayız .

Bu site Ülke Tv kanalında yayınlanan Sıradışı Programının resmi internet sitesi değildir. Ayrıca Turgay Güler ile hiçbir bağlantısı bulunmamaktadır. Siz değerli ziyaretçilerin izleyemediğiniz bölümleri takip edebilmeniz için hizmet vermektedir.

Ana Sayfa | Güncel Videolar | En Çok İzlenenler | Karışık Videolar | Bize Ulaşın | Turgay Güler |

Sıradışı Programı