FACEBOOK
Sıradışı Tarih Ülke Tv - 4 Aralık 2015 - Prof. Dr. Mehmet Çelik

Açıklama : Ülke TV'de yayınlanan, Turgay Güler'in yönettiği ve Prof. Dr. Mehmet Çelik’in konuşmacı olarak katıldığı "Sıradışı Tarih"te gündeme ve tarihe ışık tutuluyor.


Etiketler : Sıradışı Tarih 4 Aralık 2015 Cuma Turgay Güler Prof. Dr. Mehmet Çelik Sıradışı Tarih 04.12.2015 Sıradışı Tarih Son Bölüm Sıradışı Tarih Yeni Bölüm izle7 Sıradışı Tarih Sıradışı Tarih 4 Aralık


Kategori : Sıradışı Tarih



Bu Bölüme Yorum Yap
Yorumlar
Ad : mehmet emin gulek
Tarih : 05.12.2015

Yorumlariniz icin , cok tesekur ederiz. Benim anlamak istedigim mehmet hocadan Neden hep turk vurgusu yapiliyor.. Onun disinda hersey gayet mantikli ve anlamli.Kaldiki osmanli nin cokus sebeplerinden biridir aynizamanda bu durum. Islamdan bahsediyonuz , islam da hz.Muhammet hic birzaman dememistir ki veya ben duymadim biseyler anlatirken arap vurgusunu yaptigini.Bakin ingilterenin arsivlerine baktiginda dunyaya biz hakimiz gibi lanse ederler ama kesinlikle hic bir medyadan veya brokratdan veya sanatcilarindan, duyamazsiniz 'ingiliz' vurgusunu. Ne diyorlar British diyorlar.. ki olayi irkciliga indirmemek icin .. Bu konuda mehmet hocanin dan yorumunu bekliyorum belki bizi aydinlatcak biseyler soyler. Ayrica gecenlerde adamin biri kediye tekme atarak olmesine neden oldu bu konuyada ,deyinim yadirgamasini istiyoruz.

Ad : ahmet diyarbakırlı
Tarih : 11.12.2015

mehmet hocam turgay bey ve emeği geçen herkesten allah razı olsun sizi çok seviyoruz. yaşasın dünyanın umudu recep tayyip erdoğan ve kadrosu :)

Bu site Ülke Tv kanalında yayınlanan Sıradışı Programının resmi internet sitesi değildir. Ayrıca Turgay Güler ile hiçbir bağlantısı bulunmamaktadır. Siz değerli ziyaretçilerin izleyemediğiniz bölümleri takip edebilmeniz için hizmet vermektedir.

Ana Sayfa | Güncel Videolar | En Çok İzlenenler | Karışık Videolar | Bize Ulaşın | Turgay Güler |

Sıradışı Programı