FACEBOOK
En Sıradışı Ülke Tv - 10 Aralık 2015 - Ahmet Kekeç, Hasan Öztürk, Savcı Sayan, Yusuf Ziya Cömert

Açıklama : Gazeteci Turgay Güler’in moderatörlüğünde ekrana gelen En Sıradışı programında canlı yayın konukları Hasan Öztürk, Yusuf Ziya Cömert, Ahmet Kekeç ve Savcı Sayan ile birlikte Kadirov'a suikast girişimi söylentisi, PKK'nın Kurşunlu Camii'sini yakması ve Ortadoğu'da yaşanan son gelişmeler masaya yatırıldı.


Etiketler : En Sıradışı 10 Aralık 2015 Perşembe Turgay Güler Ahmet Kekeç Hasan Öztürk Yusuf Ziya Cömert Savcı Sayan En Sıradışı 10.12.2015 En Sıradışı Son Bölüm En Sıradışı Yeni Bölüm izle7 En Sıradışı En Sıradışı 10 Aralık


Kategori : En Sıradışı



Bu Bölüme Yorum Yap
Yorumlar
Ad : ABBAS
Tarih : 11.12.2015

donald duck american başkanı olmalı.bencede tamamen haklı. hiçbir müslüman avrupa,america ya girmemeli ve hiçbir hristiyan ve yahudi de müslüman ülkeler ve africa ya girmemeli ki fitne,fesat,cinayet,dehşet,vahşet,katliam,tecavüz.... olmasın.petrolü kestikten 2 gün sonra birbirlerini öldürmeye başlarlar. bizde hristiyan terörizmini önlemek için,demokrasi getirmek için ve işid mevzilerini vurmak için america,avrupa ve israel müdahale edebilelim.

Bu site Ülke Tv kanalında yayınlanan Sıradışı Programının resmi internet sitesi değildir. Ayrıca Turgay Güler ile hiçbir bağlantısı bulunmamaktadır. Siz değerli ziyaretçilerin izleyemediğiniz bölümleri takip edebilmeniz için hizmet vermektedir.

Ana Sayfa | Güncel Videolar | En Çok İzlenenler | Karışık Videolar | Bize Ulaşın | Turgay Güler |

Sıradışı Programı