FACEBOOK
En Sıradışı Ülke Tv - 21 Nisan 2016 - Ahmet Kekeç, Hasan Öztürk, Yusuf Ziya Cömert

Açıklama : Turgay Güler'in sunduğu Hasan Öztürk ve Ahmet Kekeç'in yorumlarıyla eşlik ettiği En Sıradışı programının bu bölümünde yerli ve milli olma meselesi konuşuldu.


Etiketler : En Sıradışı 21 Nisan 2016 Perşembe Turgay Güler Ahmet Kekeç Hasan Öztürk Yusuf Ziya Cömert En Sıradışı 21.04.2016 En Sıradışı Son Bölüm En Sıradışı Yeni Bölüm izle7 En Sıradışı En Sıradışı 21 Nisan


Kategori : En Sıradışı



Bu Bölüme Yorum Yap
Yorumlar
Ad : Zafer Yeniay
Tarih : 22.04.2016

Harika bir bölüm olmuş.......zevkle izledim......Türk halkına yapılan zulümler bu bölümde çok güzel anlatılmış....

Ad : lale şimşek
Tarih : 22.04.2016

Gerçekleri yüreklice konuştuğunuz için gönülden teşekkür ederim.Tekrarlarınızı zevkle izliyorum iyiki varsınız.

Ad : Ali Sönmez
Tarih : 23.04.2016

Allah sizden razi olsun, özümüze dönmenin gayretini verdiginiz icin. Programlarinizi devamli seyrediyorum Rabbim sizlere yardimci olsun Insallah.

Ad : kemal solak
Tarih : 23.04.2016

BİR TESPİT VE BİR YAKINMA Değerli paylaşımcı gönüldeşlerim sessizliği tercih eğilimindeler. Osman Gazi Köprüsü,Yavuz Sultan Selim Köprüsü,Antalya Expo,Fetö operasyonları,Ergenekon yeniden Yargılama,mağdurların ayıklanması,TERÖRÜ BİTİRME kararlılığı gibi atılımların yapıldığı bu günler bizim için tarihi kayda değer günlerdir.Anayasa ile Yeni Türkiye vizyonu bize bu süreçde icraatı destekleme yükümlülüğü ve sorumluluğunu icra emri veriyor.Dokunulmazlık kaldırılması,tek başına bunların fevkinde sorumluluğumuzu ziyadeleştiriyor,destek verelim,ses verelim vecibemizi yerine getirelim.

Ad : EhiL Meva
Tarih : 25.04.2016

Konuların derinliği bir yana Halk'ın anlayabileceği kadar konular sadeştirilip anlatııyor, Uzun zaman izleyip takip ettiğim takdir ettiğim bir gazeteci Turgay Güler ve bir program.. Çok tşkr ederiz..

Bu site Ülke Tv kanalında yayınlanan Sıradışı Programının resmi internet sitesi değildir. Ayrıca Turgay Güler ile hiçbir bağlantısı bulunmamaktadır. Siz değerli ziyaretçilerin izleyemediğiniz bölümleri takip edebilmeniz için hizmet vermektedir.

Ana Sayfa | Güncel Videolar | En Çok İzlenenler | Karışık Videolar | Bize Ulaşın | Turgay Güler |

Sıradışı Programı