FACEBOOK
Sıradışı Tarih Ülke Tv - 22 Kasım 2016 - Prof. Dr. Mehmet Çelik

Açıklama : Turgay Güler ve Prof. Dr. Mehmet Çelik ile Sıradışı Tarih'te bu bölüm küçük yaşta evlenenler için yapılan düzenleme konuşuldu.


Etiketler : Sıradışı Tarih 22 Kasım 2016 Salı Turgay Güler Prof. Dr. Mehmet Çelik Sıradışı Tarih 22.11.2016 Sıradışı Tarih Son Bölüm Sıradışı Tarih Yeni Bölüm izle7 Sıradışı Sıradışı Tarih 22 Kasım


Kategori : Sıradışı Tarih



Bu Bölüme Yorum Yap
Yorumlar
Ad : İlhan kızıllık
Tarih : 22.11.2016

Selamın aleyküm herkes Kemal beyin şehitler üzerinden yalanları konuşuyor ama kimse demiyor ki kemal bey hükümet hiç deyil se şehitlerimizin içi bir şeyler yapıyor ve hükümet teröristlere sahip çıkmıyor kemal bey gibi ama teröristleri asmak için idam cezasını yeniden getirmeye calışıyor göreceğiz bakalım meclise idam cezası geldiginde ne tavır göstergeler göreceğiz bakalım bide şu soruyu kemal beye sorarmısını neden HDP li ler ve pkk lılar nede sahip çıkıyor ve ondan sonra şehitler üzerinde itismar yapıyor öldürülene sahipçık ölene sahip çık adam tutarsız Bukalemun gibi

Ad : MEHMET MUHITTIN GÖKTUĞ
Tarih : 29.11.2016

Program boyunca yapılan yorumları dinledim ama bence eksik kaldı.Evet şehitler arasındaki ayrım belki bu KHK İle kaldırıldı.Ama Gaziler arasındaki fark hiç anlatılmadı.Güneydoğu da pkk ile mücadele ederken yaralananların gazi sayılmaları için bir çok şart gerekirken,15 Temmuz akşamı tırnağı bile kırılan bile gazi sayıldı.Aradaki farkları burada anlatmayacağım.Ama inanın Ankara gar saldırsında yaralananlar bile doğuda yaralananlardan daha fazla hakka sahipler.

Bu site Ülke Tv kanalında yayınlanan Sıradışı Programının resmi internet sitesi değildir. Ayrıca Turgay Güler ile hiçbir bağlantısı bulunmamaktadır. Siz değerli ziyaretçilerin izleyemediğiniz bölümleri takip edebilmeniz için hizmet vermektedir.

Ana Sayfa | Güncel Videolar | En Çok İzlenenler | Karışık Videolar | Bize Ulaşın | Turgay Güler |

Sıradışı Programı