FACEBOOK
En Sıradışı Ülke Tv - 29 Mart 2018- Ahmet Kekeç, Hasan Öztürk, Yusuf Ziya Cömert, Salih Tuna

Açıklama : Turgay Güler'in moderatörlüğünde ekrana gelen En Sıradışı programında bu bölüm stüdyo konukları Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Gazeteci Yazar Yusuf Ziya Cömert, Sabah Gazetesi Yazarı Salih Tuna ve Ahmet Kekeç ile birlikte Türkiye’nin ana muhalefet sorunu, CHP - FETÖ işbirliği, CHP’nin rezidans tartışması ve Boğaziçi Üniversitesi’nde terör provokasyonu konuları masaya yatırıldı. Programda, “FETÖ CHP’yi nasıl ele geçirdi? CHP FETÖ’nün savunuculuğunu yapmaya neden devam ediyor? CHP’nin terör örgütleriyle iş tutmasının sebebi ne?” sorularına yanıt arandı. Turgay Güler, Kılıçdaroğlu’nun kızının evini Güneş Gazetesi olarak satın aldıklarını fakat kızın evi boşaltmadığını, bunun üzerine makul bir süre verildiğini fakat yine boşaltmadıklarını belirtti. Güler, evin anahtarını teslim aldıktan sonra ise hiç beklemedikleri bir görüntüyle karşılaştıklarını söyledi. Gazeteci Turgay Güler, Kılıçdaroğlu’nun “Cumhurbaşkanı Erdoğan FETÖ’nün siyasi ayağıdır” sözünü Afrin’deki olayları ve gündemi değiştirmek için uydurduğunu aktardı. Güler, PYD terör örgütünün Boğaziçi Üniversitesi’ndeki Afrin şehitleri için etkinlik düzenleyen öğrencilere saldırdığını, Kılıçdaroğlu’nun bunları savunduğunu ve hepsinin bir proje olduğunu söyleyerek izleyiciyi bilgilendirdi.


Etiketler : En Sıradışı 29 Mart 2018 Perşembe Turgay Güler Ahmet Kekeç Hasan Öztürk Yusuf Ziya Cömert Salih Tuna En Sıradışı 29.03.2018 En Sıradışı Son Bölüm En Sıradışı Yeni Bölüm izle7 En Sıradışı En Sıradışı 29 Mart


Kategori : En Sıradışı



Bu Bölüme Yorum Yap
Yorumlar
Bu site Ülke Tv kanalında yayınlanan Sıradışı Programının resmi internet sitesi değildir. Ayrıca Turgay Güler ile hiçbir bağlantısı bulunmamaktadır. Siz değerli ziyaretçilerin izleyemediğiniz bölümleri takip edebilmeniz için hizmet vermektedir.

Ana Sayfa | Güncel Videolar | En Çok İzlenenler | Karışık Videolar | Bize Ulaşın | Turgay Güler |

Sıradışı Programı