FACEBOOK
Sıradışı Tarih Ülke Tv - 3 Nisan 2018 - Prof. Dr. Mehmet Çelik

Açıklama : Turgay Güler'in hazırlayıp sunduğu Sıradışı Tarih programında bu bölüm Prof. Dr. Mehmet Çelik ile birlikte Fransa’nın Suriye yaklaşımı, Fransa’nın Cezayir’deki katliamı, proje terör örgütleri, Türkiye’nin Suriye diplomasisi, Türkiye’ye kurulan kumpaslar, CHP’nin rezidans skandalı, Rusya ile nükleer işbirliği ve CHP - FETÖ işbirliği konuları masaya yatırıldı. Ayrıca, “ABD ve Fransa, Suriye’de ne yapmak istiyor?” sorusunun yanıtı Sıradışı Tarih programında ekrana geldi. Prof. Dr. Mehmet Çelik, ABD, Rusya ve İran gibi ülkelerin “Terörle mücadele için oradayız” dediklerini, fakat şehri yukarıdan bombaladıklarını, Afrin operasyonunda ise bir sivilin bile burnunun kanamadığını aktardı. Ayrıca Çelik, Türkiye’nin Esed’e, “Demokratik adımlar at, ülkene huzur gelsin” dediğini, ancak ABD’nin ve Rusya’nın bölgeye gelip bizim sınırlarımıza roketler attıklarını belirtti. Turgay Güler, Türkiye’nin enerjide çok ciddi oranda dışa bağlı olduğunu, dışarıdan enerji alındığını ve bazı kesimin Türkiye’nin enerjide dışa bağımlı olmasını istediklerini söyledi. Gazeteci Turgay Güler, İsrail’in ve Amerika’nın nükleer tesisine laf etmeyenlerin bizim nükleer tesisimizden rahatsız olduklarını belirtti. Ayrıca Güler, “Kemal Kılıçdaroğlu FETÖ’nün siyasi ayağıdır” açıklamasında bulundu. Mehmet Çelik ise, gelişmiş ülkelerde sivil toplum örgütlerinin demokrasinin güçlenmesi için birer aparat olduğunu, üçüncü dünya ülkelerinde ise demokrasinin önünde setler olduğunu ve büyük çoğunluğunun dışarıdan kontrol edildiğini söyledi. Çelik, Türkiye’de özellikle çevreci adı altındaki sivil toplum örgütlerinin büyük bir kısmının istihbarat örgütlerinin kurdukları ve yönettikleri yerler olduğunu aktardı. “Bu ülkenin nükleer silaha sahip olmasını istemeyen adam vatan hainidir.” Mehmet Çelik, nükleer tesise karşı çıkanlar için, “Bugünkü dünyada bu ülkenin nükleer silaha sahip olmasını istemeyen adam vatan hainidir” açıklamasında bulundu.


Etiketler : Sıradışı Tarih 3 Nisan 2018 Salı Turgay Güler Pof. Dr. Mehmet Çelik Sıradışı Tarih 03.04.2018 Sıradışı Tarih Son Bölüm Sıradışı Tarih Yeni Bölüm izle7 Sıradışı Sıradışı Tarih 3 Nisan


Kategori : Sıradışı Tarih



Bu Bölüme Yorum Yap
Yorumlar
Bu site Ülke Tv kanalında yayınlanan Sıradışı Programının resmi internet sitesi değildir. Ayrıca Turgay Güler ile hiçbir bağlantısı bulunmamaktadır. Siz değerli ziyaretçilerin izleyemediğiniz bölümleri takip edebilmeniz için hizmet vermektedir.

Ana Sayfa | Güncel Videolar | En Çok İzlenenler | Karışık Videolar | Bize Ulaşın | Turgay Güler |

Sıradışı Programı