FACEBOOK
En Sıradışı Ülke Tv - 26 Nisan 2018- Ahmet Kekeç, Hasan Öztürk, Yusuf Ziya Cömert, Salih Tuna

Açıklama : Turgay Güler'in moderatörlüğünde ekrana gelen En Sıradışı programında bu bölüm stüdyo konukları Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Gazeteci Yazar Yusuf Ziya Cömert, Sabah Gazetesi Yazarı Salih Tuna ve Ahmet Kekeç ile birlikte muhalefetin kaos arayışı, FETÖ’nün Gül mesajı konuları masaya yatırıldı. Programda, “CHP’nin tek hedefi Erdoğan’ı devirmek mi? Muhalefetin adayı Abdullah Gül mü olacak? Muhalefetin seçim stratejisi ne? Türkiye’ye nasıl kumpas kuruldu?” sorularına yanıt arandı. Gazeteci Turgay Güler, dünyanın her yerinde partiler ve genel başkanlarının halkın karşısına yapacaklarıyla çıktıklarını veya adaylarını bunun üzerinden tespit ettiklerini söyledi. Bizde ise böyle bir şey olmadığını aktardı. Turgay Güler, “Ahmet Davutoğlu neden Milletvekili adayı olmayacağını söylemek durumunda kalmıştır? Niye bu yarış içerisinde kendisi de rol alıp çalışmamaktadır? Davutoğlu böylesi bir ortamda tavrını, oyunu Erdoğan’dan yana kullanıp niçin bugün Gül’ün atraksiyonlarına ilişkin bir değerlendirmede bulunmamaktadır?” sorularını dile getirdi. Güler, Abdullah Gül ile ilgili olarak, “Abdullah Gül’e yönelik, bugün kol kola girmeye çalıştığı CHP’nin hakaretine, küfrüne, aşağılamasına, savaşına karşı ben burada çıktım ve Abdullah Gül’ü savundum. Davutoğlu’na da bu desteği verdik. Davutoğlu’na yönelik her türlü eleştiri, saldırıya göğüs gerdik. Biz Abdullah Gül ile savaşan cepheye Gül’ün yanında durarak yardımcı, siper olduk. Abdullah Gül şimdi durdu o cephenin yanına gitti, o cepheyle kol kola girdi ve oradan ateş edecek” ifadelerini kullandı. Ayrıca Güler, 24 Haziran seçimleri ile ilgili, “Her seçim öncesi biz çok kritik bir seçime gidiyoruz diyoruz ama hakikaten öyle bir ülkede yaşıyoruz ki bir sonraki seçim bir önceki seçimden daha kritik bir hale geliyor. Bu seçim çok daha kritik. Türkiye’ye yönelik saldırılar artık açık açık yapılıyor. 15 Temmuz’da bir saldırı gerçekleştirdiler, terör örgütlerinin saldırılarını bu millet engelledi. Türk Silahlı Kuvvetleri hemen sınırımızın öbür tarafında Afrin’den Türkiye’ye yönelen o saldırıları engelledi. Fetöcülerin, Fuat Avni’nin hepsi şu anda Türkiye’de Erdoğan karşıtı cepheyle ortak hareket ediyor. Bu ülkeye 24 Haziran’a kadar bir işgal girişimi gerçekleştirecekler, biz 24 Haziran günü bu saldırıyı da bu büyük işgal girişimini de püskürteceğiz” açıklamasında bulundu.


Etiketler : En Sıradışı 26 Nisan 2018 Perşembe Turgay Güler Ahmet Kekeç Hasan Öztürk Yusuf Ziya Cömert Salih Tuna En Sıradışı 26.04.2018 En Sıradışı Son Bölüm En Sıradışı Yeni Bölüm izle7 En Sıradışı En Sıradışı 26 Nisan


Kategori : En Sıradışı



Bu Bölüme Yorum Yap
Yorumlar
Bu site Ülke Tv kanalında yayınlanan Sıradışı Programının resmi internet sitesi değildir. Ayrıca Turgay Güler ile hiçbir bağlantısı bulunmamaktadır. Siz değerli ziyaretçilerin izleyemediğiniz bölümleri takip edebilmeniz için hizmet vermektedir.

Ana Sayfa | Güncel Videolar | En Çok İzlenenler | Karışık Videolar | Bize Ulaşın | Turgay Güler |

Sıradışı Programı