FACEBOOK
En Sıradışı Ülke Tv - 24 Mayıs 2018- Ahmet Kekeç, Hasan Öztürk, Yusuf Ziya Cömert, Salih Tuna

Açıklama : Turgay Güler'in moderatörlüğünde ekrana gelen En Sıradışı programında bu bölüm stüdyo konukları Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Gazeteci Yazar Yusuf Ziya Cömert, Sabah Gazetesi Yazarı Salih Tuna ve Star Gazetesi Yazarı Ahmet Kekeç ile birlikte dövizdeki dalgalanma ve Türkiye’nin yatırımları masaya yatırıldı. Gazeteci Turgay Güler dövizdeki yükselme ile ilgili açıklamalarda bulundu. Güler, “2013 yılında Türkiye gezi denilen bir çeşit darbe girişimiyle karşı karşıya kaldı. Orada da ekonomik olarak çok ciddi yara aldık. 17 - 25 Aralık, terör olayları, 15 Temmuz darbesi, bunların hepsini Türkiye atlattı. Türkiye daha dün Afrin’de başarılı bir mücadele ortaya koydu. Ekonomiye hiçbir şey olmadı fakat şu dört beş gündür birileri düğmeye bastı ayarlarıyla oynuyor. Yapılmak istenen açık” ifadelerini kullandı. Ahmet Kekeç, Türkiye’nin erken seçim kararı aldığı günden hemen sonra kredi derecelendirme kuruluşunun Ağustos ayında açıklaması gereken raporu erken seçimle eş zamanlı olarak öne çektiğini belirtti. Salih Tuna ise “Bütün dünyaya karşı doların yükselmesi var. Bu özel olarak Türkiye’ye yapılan bir durum değil, bütün dünyaya yapılıyor. Bazı insanlar vardır, vatan önemli değil vatan gitse de yeter ki dolar düşsün diyecek olan insanlar şunu düşünmesinler. Erdoğan giderse dolar bence on beş bin olur” açıklamasında bulundu.


Etiketler : En Sıradışı 17 Mayıs 2018 Perşembe Turgay Güler Ahmet Kekeç Hasan Öztürk Yusuf Ziya Cömert Salih Tuna En Sıradışı 17.05.2018 En Sıradışı Son Bölüm En Sıradışı Yeni Bölüm izle7 En Sıradışı En Sıradışı 17 Mayıs


Kategori : En Sıradışı



Bu Bölüme Yorum Yap
Yorumlar
Bu site Ülke Tv kanalında yayınlanan Sıradışı Programının resmi internet sitesi değildir. Ayrıca Turgay Güler ile hiçbir bağlantısı bulunmamaktadır. Siz değerli ziyaretçilerin izleyemediğiniz bölümleri takip edebilmeniz için hizmet vermektedir.

Ana Sayfa | Güncel Videolar | En Çok İzlenenler | Karışık Videolar | Bize Ulaşın | Turgay Güler |

Sıradışı Programı