FACEBOOK
Sıradışı Tarih Ülke Tv - 29 Mayıs 2018 - Prof. Dr. Mehmet Çelik

Açıklama : Turgay Güler'in hazırlayıp sunduğu Sıradışı Tarih programında bu bölüm Prof. Dr. Mehmet Çelik ve Sabah Gazetesi Yazarı Salih Tuna ile birlikte 24 Haziran seçimleri, CHP’de iktidar savaşı, muhalefetin seçim yalanları ve muhalefetin yatırım düşmanlığı konuları masaya yatırıldı. Turgay Güler Muharrem İnce’nin bizi programa çıkartmıyorlar çağrısına “Muharrem İnce beni de kastederek demiş ki ‘Yandaş medya programa çağırmıyor bana söz hakkı vermiyorlar’ oysa aynı dertten genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’da muzdaripti. Defalarca çağırdık yine de gelmedi. Şimdi aynı şeyi Muharrem İnce çıkmış söylüyor” açıklamasında bulunurken İnce’ye canlı yayında seslenerek “Sevgili Muharrem İnce, bu stüdyoya sizi davet ediyorum, buyurun gelin size sorularımızı soralım, dilediğiniz kadar bu stüdyoda kalın, sahura kadar program yapabiliriz, ama şundan eminim ki sevgili Muharrem İnce, meydan meydan gezip ‘Bize ekranlarında yer açmıyorlar, bize imkan, fırsat tanımıyorlar, yandaş medya’ diyor, yok öyle bir şey, gel bu stüdyoda dilediğin kadar burada konuğumuz ol sana sorularımızı soralım” diyerek İnce’yi programa davet etti. Güler, 24 Haziran seçiminin önemine değinerek, ”Biz etrafı ateş çemberi olan bir ülkede bir büyük seçime çok önemli çok kritik bir seçime gidiyoruz. Bu seçimde yerli üretim silahlarımız masada, Amerika F35’i vermem diyor, biz Rusya’dan S400 S500 alıyoruz, yerli otomobil üretiyoruz, dünyaya meydan okuyoruz, bizi boğmaya çalışanlara karşı dik duruş sergiliyoruz” sözlerini dile getirdi. Mehmet Çelik ise dolardaki yükseliş ile ilgili olarak “Dolarda ani yükselmeler oldu, önce milletin canı ekonomi gidiyor diye çok sıkıldı fakat dış saldırıları millet anlayınca ‘Dolar nereye giderse gitsin arkasında duracağız’ diyorlar” ifadelerini kullandı.


Etiketler : Sıradışı Tarih 29 Mayıs 2018 Salı Turgay Güler Pof. Dr. Mehmet Çelik Sıradışı Tarih 29.05.2018 Sıradışı Tarih Son Bölüm Sıradışı Tarih Yeni Bölüm izle7 Sıradışı Sıradışı Tarih 29 Mayıs


Kategori : Sıradışı Tarih



Bu Bölüme Yorum Yap
Yorumlar
Bu site Ülke Tv kanalında yayınlanan Sıradışı Programının resmi internet sitesi değildir. Ayrıca Turgay Güler ile hiçbir bağlantısı bulunmamaktadır. Siz değerli ziyaretçilerin izleyemediğiniz bölümleri takip edebilmeniz için hizmet vermektedir.

Ana Sayfa | Güncel Videolar | En Çok İzlenenler | Karışık Videolar | Bize Ulaşın | Turgay Güler |

Sıradışı Programı