FACEBOOK
En Sıradışı Ülke Tv - 12 Haziran 2018- Ahmet Kekeç, Hasan Öztürk, Yusuf Ziya Cömert, Salih Tuna

Açıklama : Turgay Güler'in moderatörlüğünde ekrana gelen En Sıradışı programında bu bölüm stüdyo konukları Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Star Gazetesi Yazarı Ahmet Kekeç, Sabah Gazetesi Yazarı Salih Tuna ve Prof. Dr. Mehmet Çelik ile birlikte 24 Haziran seçimleri, CHP’de koltuk savaşı ve Muharrem İnce’nin 24 Haziran söylemleri masaya yatırıldı. Programda “Muharrem İnce’nin 24 Haziran’da hedefi ne? CHP FETÖ’ye neden çatı oluyor?” sorularının yanıtı En Sıradışı’nda ekrana geldi. Turgay Güler, 15 Temmuz darbe girişimi ve Muharrem İnce’nin Fethullah Gülen ile Amerika’yı korumasıyla ilgili olarak “Suçlu sadece Fethullah Gülen değil, Amerika’nın kendisi de suçlu, ortada bir suç, bir katliam var, ortada şehitler, darbe girişimi, Türkiye’yi işgal girişimi var, Fethullah Gülen ve Amerika bunu birlikte yapıyor. Şimdi Muharrem ikisini de aklıyor, diyor ki Amerikalılar kötü insanlar değil” ifadelerini kullandı. Prof. Dr. Mehmet Çelik ise Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı adaylığı ile ilgili “Muharrem’in CHP’nin aldığı oydan daha düşük oy alması için Kılıçdaroğlu elinden geleni yapacaktır ve başaramayacak. Bu safhadan sonra bunu Muharrem İnce’de fark etti. Eğer yüzde yirmi beşin altında yani CHP’nin aldığı oyun altında oy alırsa Muharrem’in siyasi hayatı biter. Muharrem’in o nedenle şimdi derdi Cumhurbaşkanlığı değil, rakibi Tayyip Erdoğan da değil. Muharrem’in şu anda hedefi CHP’den fazla oy almak” açıklamasında bulundu. Ayrıca Güler, Türkiye’ye kurulan oyunlara değinerek “PKK’yı, FETÖ’yü ve bir takım terör örgütlerini bitiriyoruz, kararlılıkla mücadele ediyoruz, temizlemek, yok etmek istiyoruz. Bu arkadaşların yapmaya çalıştığı Türkiye’yi eski günlere döndürüp yeniden terör örgütlerinin cirit attığı bir ülke haline getirmek” sözlerini dile getirdi.


Etiketler : En Sıradışı 12 Haziran 2018 Salı Turgay Güler Ahmet Kekeç Hasan Öztürk Yusuf Ziya Cömert Salih Tuna En Sıradışı 12.06.2018 En Sıradışı Son Bölüm En Sıradışı Yeni Bölüm izle7 En Sıradışı En Sıradışı 12 Haziran


Kategori : En Sıradışı



Bu Bölüme Yorum Yap
Yorumlar
Bu site Ülke Tv kanalında yayınlanan Sıradışı Programının resmi internet sitesi değildir. Ayrıca Turgay Güler ile hiçbir bağlantısı bulunmamaktadır. Siz değerli ziyaretçilerin izleyemediğiniz bölümleri takip edebilmeniz için hizmet vermektedir.

Ana Sayfa | Güncel Videolar | En Çok İzlenenler | Karışık Videolar | Bize Ulaşın | Turgay Güler |

Sıradışı Programı