FACEBOOK
Sıradışı Ülke Tv - 19 Haziran 2018 – Süleyman Soylu

Açıklama : Turgay Güler'in hazırlayıp sunduğu Sıradışı programında bu bölüm İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile birlikte 24 Haziran seçimleri, Suruç’ta AK Partililere yapılan saldırı ve HDP - PKK ilişkisi konuları masaya yatırıldı. Turgay Güler, CHP - PKK ilişkisi ile ilgili “PKK terör örgütü ‘son şansımız’ diye dağdan bağırıyor. Son şansları Muharrem İnce. CHP’ye seçim kararı alınmadan önce aylarca bir ittifak bir birliktelik çağrısı yapıldı. Sonra biz seçim meydanlarında da gördük ki Muharrem İnce’nin gittiği her yerde HDP’liler onu karşılıyor. HDP ile PKK’yı birbirinden ayrıymış gibi gösterme numarası çekiyorlar ama değil. Tüm bunlar şu kadar yılda binlerce on binlerce şehit vermiş bir ülkede yaşanıyor. Cumhuriyetin kurucusu ilk genel başkanı Atatürk olan bir parti bugün teröre sahip çıkıyor” ifadelerini kullanırken Süleyman Soylu ise, “Bu olay Türkiye’nin karşı karşıya kalmış olduğu ve mücadele ettiği tüm terör örgütlerini şımartır. Şu anda CHP’nin yaptığı, Muharrem İnce’nin ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun kurguladığı bu oyun Türkiye’ye yapılabilecek en büyük kötülüktür. Burada özellikle CHP Atatürk’ü, çağdaşlığı, laikliği ve ulusalcılığı istismar ediyor. Bunların hangi birisiyle PKK’yı ve bölücü terör örgütünü bir noktaya koyabiliyorlar bunu anlayabiliyor değilim” açıklamasında bulundu. Süleyman Soylu ayrıca Kemal Kılıçdaroğlu ve FETÖ ilişkisiyle ilgili “Sayın Kılıçdaroğlu bu cümlemi iyi dinlesin. 17 - 25 Aralık günlerinde kiminle, kimin ofisinde Pensilvanya’ya hangi mesajları gönderdi, FETÖ’nün hangi üst düzey yöneticisiyle bir araya geldi? Kimin iş yerinde, kimin muayenehanesinde bir araya geldi, orada ne konuştular ve o cümlelerin içerisinde Yurtta Sulh Cihanda Sulh geçti mi geçmedi mi? Orada kendisinden Türkiye’nin önemli bir ilinin il başkanlığını FETÖ istedi mi istemedi mi? Daha sonra o kişi il başkanlığı yapıp yine daha sonra şimdi milletvekili adaylığını koydu mu koymadı mı? O kişi şu anda milletvekili adayı. Bu ilişkiler nasıl sürüyor ve nasıl devam ediyor. Ben soruyorum, Kılıçdaroğlu her şeye cevap veriyor ya buna da cevap versin” ifadelerini kullanarak canlı yayında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Programda ayrıca Suruç’ta AK Partililere yapılan saldırının öncesine ait görüntüleri canlı yayında ekrana taşındı.


Etiketler : Sıradışı 19 Haziran 2018 Salı Turgay Güler Süleyman Soylu Sıradışı Tarih 19.06.2018 Sıradışı Son Bölüm Sıradışı Yeni Bölüm izle7 Sıradışı Sıradışı 19 Haziran


Kategori : Sıradışı



Bu Bölüme Yorum Yap
Yorumlar
Bu site Ülke Tv kanalında yayınlanan Sıradışı Programının resmi internet sitesi değildir. Ayrıca Turgay Güler ile hiçbir bağlantısı bulunmamaktadır. Siz değerli ziyaretçilerin izleyemediğiniz bölümleri takip edebilmeniz için hizmet vermektedir.

Ana Sayfa | Güncel Videolar | En Çok İzlenenler | Karışık Videolar | Bize Ulaşın | Turgay Güler |

Sıradışı Programı