FACEBOOK
Türkiyenin Nabzı Habertürk Tv - 17 Ekim 2018



Bu Bölüme Yorum Yap
Yorumlar
Ad : Doğan Tangör
Tarih : 17.10.2018

Her ülkenin istihbarat teşkilatları, özellikle komşu ülkelerin ve sorun yaşadıkları ülkelerin temsilciliklerini dinler. Bu dinleme nasıl olur ? Temsilcilik binalarının içine istihbarat teşkilatları tarafından gizlice dinleme cihazları yerleştirilmek suretiyle.. Ayrıca Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğunda çalışan Türk personel birkaç kaç Türk personel çalıştığı basında duyuruldu. En azından bu personel kullanılarak bina içine çok kolaylıkla dinleme cihazları konulabilmesi mümkün iken, bizim MİT bu imkanı kullanmadı mı ki, bu operasyon hakkında daha önceden bilgi sahibi olamadı ? Yani istihbarat teşkilatımız uyumuş ...

Ad : Doğan Tangör
Tarih : 17.10.2018

Programı izliyorum. MİT, bina içinde kolaylıkla yerleştirebileceği gizli mikrofonlarla dinleme yapması gerektiği hususu hiçbir katılımcı tarafından dile getirilmemesi de ilginç... Mit bu konsolosluğu dinlemiyor muydu acaba? Dinliyor olsaydı büyük bir ihtimalle Kaşıkçı'la ilgili bir bilgi sahibi olması ihtimali oldukça yüksekti düşünüyorum.

Bu site Ülke Tv kanalında yayınlanan Sıradışı Programının resmi internet sitesi değildir. Ayrıca Turgay Güler ile hiçbir bağlantısı bulunmamaktadır. Siz değerli ziyaretçilerin izleyemediğiniz bölümleri takip edebilmeniz için hizmet vermektedir.

Ana Sayfa | Güncel Videolar | En Çok İzlenenler | Karışık Videolar | Bize Ulaşın | Turgay Güler |

Sıradışı Programı