FACEBOOK
En Sıradışı Ülke Tv - 21 Şubat 2019 Perşembe- Turgay Güler, Ahmet Kekeç, Hasan Öztürk, Ekrem Kızıltaş

Açıklama : Turgay Güler'in moderatörlüğünde ekrana gelen En Sıradışı programında bu bölüm stüdyo konukları Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Takvim Gazetesi Yazarı Ekrem Kızıltaş ve Star Gazetesi Yazarı Ahmet Kekeç ile tanzim satışları ve Doğu Akdeniz’deki petrol arama çalışmaları masaya yatırıldı. Turgay Güler, tanzim satışlarıyla ilgili olarak “Bu ülkede bir hükümet, iktidar var, bu ülkeyi yöneten bir Cumhurbaşkanı var. Ülkeyi yöneten kişi vatandaşının domatesiyle, biberiyle, kömürüyle, hastalığıyla, elektriğiyle, her şeyiyle ilgilenir. O yüzden bugün karşı karşıya kalınan bir durum var, bir gıda terörü. Bunun hepsinin amacını biliyoruz, seçim yaklaşıyor, birileri bir şeyler yaptılar. Buna karşı devletin önlem alması, bir formül geliştirmesi, elini bu meseleye uzatması, vatandaşını kollamaya çalışması ancak ve ancak takdir edilmesi gereken bir şeydir” sözlerini dile getirdi. Ahmet Kekeç, Doğu Akdeniz’deki petrol arama çalışmalarına değinerek “O bölge aynı zamanda başka ülkelerin de iştahını kabarttığı bir bölge. Doğu Akdeniz meselesi, üzerinde başlı başına bir program yapmayı gerektirecek kadar önemli bir mesele. Burada petrol, doğalgaz bulmasan da senin egemenlik alanının içindeki bir yerdir. Bu aynı zamanda stratejik ve çok önemli bir iştir” ifadelerinin ardından Ekrem Kızıltaş ise “Doğu Akdeniz’de, Kıbrıs’ın güneyindeki bölgelerde şu anda ülkelerin buldukları, açıkladıkları, Türkiye’de kayıtlara geçen rezerv 15 trilyon metreküp. 15 trilyon metreküp doğalgazın piyasa karşılığı da 5 trilyon dolar. Türkiye’nin ve Kuzey Kıbrıs’ın egemenlik hakkına giren sularda bulacağımız doğalgaz bizimdir. Ama diğer doğalgazın da şöyle bir tarafı var. Sadece Türkiye üzerinden Avrupa’ya gitme şansı var” açıklamasında bulundu.


Etiketler : En Sıradışı Son Bölüm İzle


Kategori : En Sıradışı



Bu Bölüme Yorum Yap
Yorumlar
Ad : kadir
Tarih : 24.02.2019

İzmir büyük şehir belediyesi piyasadan 350 bin ton patates soğan çekmiş stoklamış tanzim satışlarla da hesabı bozuldu mal elinde kalınca deşifre olmamak için bedava dağıtacağız diye numara çekiyorlar şimdi

Bu site Ülke Tv kanalında yayınlanan Sıradışı Programının resmi internet sitesi değildir. Ayrıca Turgay Güler ile hiçbir bağlantısı bulunmamaktadır. Siz değerli ziyaretçilerin izleyemediğiniz bölümleri takip edebilmeniz için hizmet vermektedir.

Ana Sayfa | Güncel Videolar | En Çok İzlenenler | Karışık Videolar | Bize Ulaşın | Turgay Güler |

Sıradışı Programı