FACEBOOK
Sıradışı Tarih Ülke Tv – 9 Nisan 2019 – Turgay Güler, Prof. Dr. Mehmet Çelik

Açıklama : Ülke TV’de ekrana gelen Sıradışı Tarih programında bu bölüm Prof. Dr. Mehmet Çelik ve Kanal 7 Dış Haberler Müdürü Taha Dağlı ile İsrail’in Ortadoğu projesi ve yerel seçim sonuçları masaya yatırıldı. Taha Dağlı, İsrail’deki seçimlerle ilgili olarak “Amerika için Netenyahu’nun kazanması önemli. Bu seçimin sonunda Netenyahu’nun yeniden başbakanlık koltuğuna oturmasıyla buraya kadar giden bir süreci devam ettirmeye amaçlıyorlar. O yüzden iki aday ortaya çıkıyor. İkisi de Filistin için kötü figürler. Fakat Netenyahu’nun bir fazlası var, Trump ile devam eden, vadedilmiş topraklara kadar uzanan bir projenin devamı söz konusu” ifadelerini kullandı. Prof Dr. Mehmet Çelik ise, Türkiye’deki seçim sonuçlarına değinerek “Organize bir iş olduğu belli. Bu nedenle Türk demokrasisinin geldiği noktayı muhafaza etmek, lekelendirmemek tüm siyasi partilerin görevidir. Bunun için oylar halkın karşısında tek tek yeniden sayılsın, buna ne CHP ne de AK Parti itiraz eder, memleket bu kaostan kurtulur. Buna yanaşılmadı. Burada bir hukuksuzluk var, burada organizeli bir iş var” açıklamasında bulundu.


Etiketler : Sıradışı Tarih Son Bölüm İzle Sıradışı Tarih Tek Parça


Kategori : Sıradışı Tarih



Bu Bölüme Yorum Yap
Yorumlar
Ad : kadir tura
Tarih : 24.04.2019

selamün aleyküm CHP belediyesi Boluda suriyeli göçmenlere yardımı kestiğini açıkladı Aslında bu CHP belediyelerin çöküşe geçtiklerinin resmidir yoksula garibe fakire fukaraya ve de Sığınmacılara yardımı kestiği anda Allahın yardımı o topluma gelirmi bereket olurmu demekki allahın yardımı yoksa bereketi yoksa çökeceklerinin başlangıcı diye biliriz

Bu site Ülke Tv kanalında yayınlanan Sıradışı Programının resmi internet sitesi değildir. Ayrıca Turgay Güler ile hiçbir bağlantısı bulunmamaktadır. Siz değerli ziyaretçilerin izleyemediğiniz bölümleri takip edebilmeniz için hizmet vermektedir.

Ana Sayfa | Güncel Videolar | En Çok İzlenenler | Karışık Videolar | Bize Ulaşın | Turgay Güler |

Sıradışı Programı